2777
2789
عنوان

جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا همه چیو قاطی کرده خیلی دختر خوب و مودب و ارومیه الان کلا چرتو پرت میگه در مورد همه شوهر منو شوه ...

تروخدا ببریتش دکتر روانپزشک

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بخاطر ضربه سر مامانم بردش

سلام وقت بخیر ببنید خواهرتون احتمالا  دچار جن زدگی هست و اصلا ربطی به روانپزشک مغز اعصاب نداره چون اونا تشخیص نمیدن این جن زدگی رو  باید پیش دعانویس قرانی یا استاد علم غریبه ببرید اول بررسی یا سرکتاب بگیره بعد دفع جن کنه اون حرفایی که بیمار  میزنه حرفای خودش نیست اون جن که درون بدنشه اون با زبون بیمار اون حرفارو میگه ما آشنامونم اونطوره حرفای زشت میگه جن درونش حتی موقع نماز فحش میده. تو گوگل سرچ کن پیج عبدلله علی مهاجر جن کش پیجشو میاره پاکسازی میکنه کلیپ بیماران ک دفع جن کرده تو پیجش هست ببنید اطلاعات تون بالا میره 

🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽 

الان حالشون چطوره؟

سلام خداروشکر خوب شدن و ب زندگیشون با شوهرش برگشتن ولی من خیلی خوابای بد درمورد اون دورانش میبینم و اینکه خیلی چیزارو تو اون دوران یادش نیست ولی میگه گاهی ک جارو میکنه یا کاری کنه لحظه ای از ذهنش بعضی اتفاقا خطور میکنه ک البته خداروشکر کارای زشتش اصلا یادش نیست یا شایدم از سر شرم نمیگه ک یادشه و البته از همه کسایی ک تو اون دوران پیششون بود مث مامانم و خونواده مادربزرگم ک مامان مامانمه نفرت داره