2777
2789
عنوان

جن زدگی

1241 بازدید | 38 پست

سلام خواهرم ۶ روز پیش از خونه شوهرش اومد قهر ک شوهرش با قابلمه زده بود تو سرش تازگیا بار کردن و حدود دوماهیه خیلی با هم جنگ و دعوان. و شوهرش از لحاظ روحی بش فشار میاره و بتازگی زایمان کرده تو این ۶ روز روز اول خوب بود بعد اون علاقه ش ب مردا و چرت و پرت گوییش شروع شد و الان همش فحشای زشت حرکات زشت زدن بقیه و خفه کردن و حالت جنون داره دعا گرفتیم فایده نداشته بچه ۴ ماهشو چند بار خفه کرده و انداختیمش رو شیر خشک دخترشو زده درصورتی ک اجیم خیلی بچه هاشو دوست داره کلا دیوونه شده چکار میشه کرد براش؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشتر ب جنون میخوره تا جن زدگی

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

افسردگی بعد از زایمان دقیقا همینه خواهشاً سریع ببریدش روانپزشک

خیلیییییی حرفای زشت میزنه یا لخت میشه شلوارشو میکنه همه رو میزنه میگه بیاید منو ....