2777
2789
عنوان

جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 38 پست

جنون بعد زایمان خیلی بده زن داییم بچشو چند بار خفه کرد و چند بارم نصف شب وقتی میخواست پتک اهنی بزنه تو سر بچش گرفتن.... دو بارم به داییم چاقو زد .... اول ببریدش روانپزشک 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلیییییی حرفای زشت میزنه یا لخت میشه شلوارشو میکنه همه رو میزنه میگه بیاید منو ....

بیچاره دیونه شده

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
بیشتر ب جنون میخوره تا جن زدگی

اصلا همه چیو قاطی کرده خیلی دختر خوب و مودب و ارومیه الان کلا چرتو پرت میگه در مورد همه شوهر منو شوهر خاله هامو صدا میزنه ک بیان .... البته اونا پیشش نیستن فقط حرف میزنه

چقدر بد خدا به دادش برسه گناه داره سوره بقره پخش کنید هر روز تو خونه اگه مشکل ج ن و اینا باشه برطرف ...

خیلییی بده من بچه کوچیک دارم پیشش نرفتم از دور گریه میکنم فردا میخوام برم ببینمش

خیلیییییی حرفای زشت میزنه یا لخت میشه شلوارشو میکنه همه رو میزنه میگه بیاید منو ....

یاخدا،خدا شوهرشو لعنت کنه افسردگی داشت،احتمالا شدیدشده ببرید روان پزشک تااسکیزو فرنی نشد