سلام خواهرم ۶ روز پیش از خونه شوهرش اومد قهر ک شوهرش با قابلمه زده بود تو سرش تازگیا بار کردن و حدود دوماهیه خیلی با هم جنگ و دعوان. و شوهرش از لحاظ روحی بش فشار میاره و بتازگی زایمان کرده تو این ۶ روز روز اول خوب بود بعد اون علاقه ش ب مردا و چرت و پرت گوییش شروع شد و الان همش فحشای زشت حرکات زشت زدن بقیه و خفه کردن و حالت جنون داره دعا گرفتیم فایده نداشته بچه ۴ ماهشو چند بار خفه کرده و انداختیمش رو شیر خشک دخترشو زده درصورتی ک اجیم خیلی بچه هاشو دوست داره کلا دیوونه شده چکار میشه کرد براش؟
جنون بعد زایمان خیلی بده زن داییم بچشو چند بار خفه کرد و چند بارم نصف شب وقتی میخواست پتک اهنی بزنه تو سر بچش گرفتن.... دو بارم به داییم چاقو زد .... اول ببریدش روانپزشک
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خیلیییییی حرفای زشت میزنه یا لخت میشه شلوارشو میکنه همه رو میزنه میگه بیاید منو ....
بیچاره دیونه شده
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
اصلا همه چیو قاطی کرده خیلی دختر خوب و مودب و ارومیه الان کلا چرتو پرت میگه در مورد همه شوهر منو شوهر خاله هامو صدا میزنه ک بیان .... البته اونا پیشش نیستن فقط حرف میزنه