توروخدا فکر کنید و جواب بدید.اگر و عاشق شوهرت باشی و شوهرت از هر نظر عالی باشه..یعنی از نظر اخلاق،خانواده،قیافه،جایگاه اجتماعی،مالی..و مهم تر از همه بهترین پدر برای بچت باشه...کنارش حالت خوب باشه و از نظر مالی کاملا تامین باشی...هیچ دغدغه نداشته باشی..اما یکدفعه بفهمی خیانت کرده بهت چکار میکنی؟میری یا نه؟اون نمیدونه که من فهمیدم...توروخدا الکی نگید خیانت خط قرمز منه و فلان...فکر کنید و جواب بدید
چقدر خانومای مثل من زیادن😔مردا چشون شده واقعا.....
حیف زندگیشون نیست.... من تازه دو سه سال بود زندگیم
افتاده بود رو ریل.....
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
عزیزم تو تو سختیهای زندگی بودی زندگیتو آروم آروم ساختی حالا ک وقتشه چیزی از زندگی بفهمی و لذتشو ببری بجای حل مسئله مسئله رو پاک نکن و میدون و خالی نکن و شوهر رو دودستی ب زنا هم تقدیم نکن با سیاست کاری کن چشاش جز تو رو نبینه و دگ سراغ زنهای کثیف هم نره
چون دیگه دوسش ندارم🙂فقط یه چیز حالتو خوب میکنه اونم این که دل بکنی ازش .... منظورم طلاق نیستا.....
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
۸ ساله ازدواج کردم ۲ سال اول ازش دل کندم ینی برای خودم زندگی میکردم تااینکه ...
الهی بمیرم برات🥲درکت میکنم شوهر منم سه سال با یه زنی رابطه جنسی و احساسی داشت
🥺🥺🥺🥺🥺🥺فراموش شدنی نیست
ولی کاری کن نسبت بهش خنثی بشه وگرنه اینجوری پیش بری خودت داغون میشی.....