2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 41 پست
عزیزم منم تقریبا شرایطم مشابه شماست میدونم که کلی رابطه جنسی هم داشته..... یه بچه دارم موندم چه گل ...

مطمعنید شاید اشتبا میکنید ولی بنظر من  اگ رابط داشته شما نزدیکی نداشته باشید خدای نکرده بیماری بگیرید عجب مردایی پیدا میشن حالم بهم خورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیین شاید اشتباه فکر میکنی؟؟؟  بنظرم وقتی حمامه یاحواسش نیس ی نگاهی ب گوشیش بنداز بدون اینکع بف ...

متاسفانه اینجور وقتا خانوما حسشون درست میگه 

که البته استاتر خیلی با یقین حرف میزنه

پس حتما یه چیزایی ازش دیده که انقدر مطمئن......

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

من نمی‌مونم تو اون زندگی 

ببین فکر نکنی من اصلا خیانت از چند کیلومتریم رد نشده دارم این حرفارو از خودم میگم

چرا منم خیانت نزدیک ترین مرد زندگیمو دیدمو هزار بار مردم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

مطمعنید شاید اشتبا میکنید ولی بنظر من  اگ رابط داشته شما نزدیکی نداشته باشید خدای نکرده ب ...

مطمئن چیه خودش اعتراف کرد😔😔😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

سلام اگر خیانت خط قرمز شما هست که باید از این نظر جدا بشید. ولی اگر واقعا میگید مرد خوبی هست. شاید ...

تو بگو هرزه ی عالم تا وقتی مرد هم هرزه نباشه خیانت نمی‌کنه این چه حرفیه که زنه گولش زده مگه مرده مغز نداره

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

تو بگو هرزه ی عالم تا وقتی مرد هم هرزه نباشه خیانت نمی‌کنه این چه حرفیه که زنه گولش زده مگه مرده مغز ...

من گفتم خیانت توجیه نداره اما خودم به اینجور آدما زیاد برخورد کردم. در هر حال همه که یوسف پیامبر نیستند. هیچ کسم عاری از اشتباه نیست. در هر حال تصمیم با خود این خانوم هست.

اسی با ابن که گفتی نگید خط قرمزمو این حرفا ولی با عرض پوزش خیانت ج نسی خط قرمزه منه من میرم جوریم میرم که انگار اصلا نبودم اما خب شما میگی پای بچه وسطه نمیدونم چی بگم 😔😔خدا نگذره از زن و مرده هرزه 💔

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

خدایا  معذرت نخواست  یا پشیمون!!   چجوری داری زندگی میکنی هنوز😥😥😞

معذرت که چرا....

ولی چه فایده.....من خیلی عاشقش بودم🙂داغون شدم

راضی به طلاق نمیشه.....ولی یه فکرایی دارم خودم....

دقیمت نمیدونم اما حس میکنم تا آخر رفته 

دقیقا الان شرایط تورو دارم 

عین خر تو گل گیر کردم

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش