توروخدا فکر کنید و جواب بدید.اگر و عاشق شوهرت باشی و شوهرت از هر نظر عالی باشه..یعنی از نظر اخلاق،خانواده،قیافه،جایگاه اجتماعی،مالی..و مهم تر از همه بهترین پدر برای بچت باشه...کنارش حالت خوب باشه و از نظر مالی کاملا تامین باشی...هیچ دغدغه نداشته باشی..اما یکدفعه بفهمی خیانت کرده بهت چکار میکنی؟میری یا نه؟اون نمیدونه که من فهمیدم...توروخدا الکی نگید خیانت خط قرمز منه و فلان...فکر کنید و جواب بدید
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
چقدر خانومای مثل من زیادن😔مردا چشون شده واقعا.....
حیف زندگیشون نیست.... من تازه دو سه سال بود زندگیم
افتاده بود رو ریل.....
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
عزیزم تو تو سختیهای زندگی بودی زندگیتو آروم آروم ساختی حالا ک وقتشه چیزی از زندگی بفهمی و لذتشو ببری بجای حل مسئله مسئله رو پاک نکن و میدون و خالی نکن و شوهر رو دودستی ب زنا هم تقدیم نکن با سیاست کاری کن چشاش جز تو رو نبینه و دگ سراغ زنهای کثیف هم نره
چون دیگه دوسش ندارم🙂فقط یه چیز حالتو خوب میکنه اونم این که دل بکنی ازش .... منظورم طلاق نیستا.....
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
۸ ساله ازدواج کردم ۲ سال اول ازش دل کندم ینی برای خودم زندگی میکردم تااینکه ...
الهی بمیرم برات🥲درکت میکنم شوهر منم سه سال با یه زنی رابطه جنسی و احساسی داشت
🥺🥺🥺🥺🥺🥺فراموش شدنی نیست
ولی کاری کن نسبت بهش خنثی بشه وگرنه اینجوری پیش بری خودت داغون میشی.....