2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 41 پست
دقیقا الان شرایط تورو دارم  عین خر تو گل گیر کردم

عزیزم 💔سخته خدا آرامش قلب بده بهت دور از جونت مثل مرگ ه مثل از دست دادن عزیزترین فرد زندگیت

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

عزیزم 💔سخته خدا آرامش قلب بده بهت دور از جونت مثل مرگ ه مثل از دست دادن عزیزترین فرد زندگیت

😔ینی نه خاب دارم ن خوراک 

نمیدونم تهش چی میشه 

کاش بشه بمیرم

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چقدر خانومای مثل من زیادن😔مردا چشون شده واقعا.‌‌‌‌....

حیف زندگیشون نیست.... من تازه دو سه سال بود زندگیم 

افتاده بود رو ریل.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

عزیزم تو تو سختی‌های زندگی بودی زندگیتو آروم آروم ساختی حالا ک وقتشه چیزی از زندگی بفهمی و لذتشو ببری بجای حل مسئله  مسئله رو پاک نکن و میدون و خالی نکن و شوهر رو دودستی ب زنا هم تقدیم نکن با سیاست کاری کن چشاش جز تو رو نبینه و دگ سراغ زنهای کثیف هم نره 

😔ینی نه خاب دارم ن خوراک  نمیدونم تهش چی میشه  کاش بشه بمیرم

منم تا چند ماه اینطوری بودم 

ولی الان خیلی خنثی شدم

چون دیگه دوسش ندارم🙂فقط یه چیز حالتو خوب میکنه اونم این که دل بکنی ازش .... منظورم طلاق نیستا.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

منم تا چند ماه اینطوری بودم  ولی الان خیلی خنثی شدم چون دیگه دوسش ندارم🙂فقط یه چیز حالتو خوب ...

۸ ساله ازدواج کردم 

۲ سال اول ازش دل کندم 

ینی برای خودم زندگی میکردم 

تااینکه خودش پشیمون شد 

و رابطمون خوب شد 

اما دیروز فهمیدم دوباره باهمون زنه رابطه داره 

که چنسال پیش داشت😭

من دیگه اون ادم سابق نمیشم 

یه بغض بزرگی توی گلومه 

نمیدونم دردمو به کی بگم 

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
۸ ساله ازدواج کردم  ۲ سال اول ازش دل کندم  ینی برای خودم زندگی میکردم  تااینکه ...

الهی بمیرم برات🥲درکت میکنم شوهر منم سه سال با یه زنی رابطه جنسی و احساسی داشت

🥺🥺🥺🥺🥺🥺فراموش شدنی نیست 

ولی کاری کن نسبت بهش خنثی بشه وگرنه اینجوری پیش بری خودت داغون میشی.....

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز