2777
2789
عنوان

فروش محصولات کیوت خمیری

138 بازدید | 27 پست

سلام ثشنگا هدف من از ایجاد این تاپیک فروش دست ساخته های خمیری خودم که با عشق میسازمشون هست و آشنایی شما با این هنر قشنگ و کیوت امیدوارم از کارام خوشتون بیاد 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار خانم هنرمند❤

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نمونه سرکلیدی های حجاب که خیلی پر فروشن😍

به به چه قشنگ و بانمک🥰🥰🥰🥰🥰دونه ای چندن اینا؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تعداد از نمونه هام رو میزارم اینجا اگه خوشتون اومد یا دوست داشتید ثبت سفارش کنید و برای اطلاع از قیمت و حمایت از کارم ممنون و خوشحال میشم پیج اینستاگرامم رو ببینید و فالو کنید🥰🙏

gallery_setareh__

آخر پیجم دوتا آندرلاین هست و پروفایلم یک عروسک بنفشه😁

ممنونم از نظر ارزشمندتون  بهای این کار ۲۵۰۰۰تومان هست

قربونت عزیزم. ان شاءالله بابرکت باشه برات و سرانگشتای هنرمندت همیشه سالم و سلامت و پرتوان باشن.