2777
2789

لحن بیان و طرز صحبتشون به کنار

چقد قشنگ کلمه هارو کنار هم میچنین، چقددد دلنشین صحبت میکنن؟؟

حتی صحبتای عامیانه رووو

نامزد پسرداییم زیبایی ظاهری نداره انچنااان ولی انقد قشنگگگ و دلنشین صحبت میکنه که دل همرو میبره

یه جوری با حالت آروم مهربون و لحن شمرده شمرده حرف میزنه آدم ارامش میگیره

مطالعه تاثیر داره درسته

ولی چه کتابایی بخونیم؟ دایره لغاتیمون بیشتر شه

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم قطعا که مطالعه تأثیر گذار هست 

و سلامت روان و آرامش 

تاپیک آخرم نگاهی بندازید معرفی کتاب های متناسب 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شوهرم و پسرم اینجوری هستند مودب شمرده و عالی صحبت میکنند 

چقدد خوب

حالا من هرچقد سعی میکنم نمیشه لحنم کوبنده ترر میشه😂

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بله عزیزم قطعا که مطالعه تأثیر گذار هست  و سلامت روان و آرامش  تاپیک آخرم نگاهی بندازید ...

ممنونم💚

ممنونم💚

موفق باشید 🌹 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

وای مثل شوهر من 😍 انقد خوب حرف میزنه ، دایره لغاتشم خیلی گسترده ست ، بخاطر شغلشم هست ، استعداد خاصی داره تو صحبت کردن ، غم دنیا رو دلم باشه با دو تا جمله ارومم میکنه ، اره قطعا کتاب تاثیر میذاره چون یه استعداد اکتسابیه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

کتاب خوندن هم خیلی تاثیر گذاره چون هرچقدر فرد بیشتر کتاب میخونه و وقت میذاره اول از همه برای حرف زدن ذهن اماده تر و جملات قشنگ تری داره..تا نسبت به فردی که مطالعه زیادی نداره و دایره لغاتش کمترن..

ریپ نزن😒
وای مثل شوهر من 😍 انقد خوب حرف میزنه ، دایره لغاتشم خیلی گسترده ست ، بخاطر شغلشم هست ، استعداد خاصی ...

خب ایشون چی میخونن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خب ایشون چی میخونن

همسر من از قضات هستن و قاضی ها معمولا استعداد خاصی دارن تو صحبت ، تمام دوره تحصیلیش کلی واحد درباره صحبت کردن و سخنوری و زبان بدن داشته ، کتابای متفرقه هم سرچ کنی زیاد میاد بالا 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

عزیزانی که از بچگی اینطور هستن هم مربوط میشه به آرامش خونه و ذهن آروم بچه ..پسر خاله من حدودا ۶ سالشه اما نسبت با همسن و سال هاش خیلی شمرده تر و قشنگ تر صحبت میکنه علتشم انیمیشن های مختلف و فضای اروم خونه و نوع صحبت پدر و مادر با بچه هستش

ریپ نزن😒