2777
2789

من خانوادم زیاد درگیر اینجور چیزها نیستن واسه همین نمیدونم واقعا

وقتی خواستیم عقد کنیم مهریم چی و چجور باشه بهتره؟

نامزدم هرچی من بگم قبول میکنه توان مالیش هم داره

ولی مهریه چی باشه بهتر و مطمئن تره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانونی پیش برو ۱۱۰ تا سکه

با کمتر بزن ب علاوه حق طلاق 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

زمین و آپارتمان خیلی بهتر از سکه اس،خدایی نکرده ی روزی بخوای جدا بشی مهریه ات سکه باشه پیرت میکنن آخرم سالی یدونه بهت میدن مجبور میشی ببخشی همه رو 

خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹

۱۱۴ تا سکه 

حق طلاق

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
حق طلاق و که قطعا میگیرم

پس تعداد سکه اونقدر مهم نیست توافق کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حق طلاق و که قطعا میگیرم

اصلش ملک،یا زمین یا خونه،بقیه ش بیشتر دلخوش کنکنه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭