2777
2789

شاهرخ😂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا خب تو یچیز بگو به گلرخ بیاد😔😂

مگه داری مثنوی میسازی؟ ی اسمی بزار ک بعدا بچت خوشش بیاد 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مگه داری مثنوی میسازی؟ ی اسمی بزار ک بعدا بچت خوشش بیاد 

نه دارم غزل سرایی میکنم😂😂

ولی جدی شاهرخو برا شوخی گذاشتم😂😂😂

خودم فراز و خیلی دوست دارم حس میکنم اونایی که این اسم روشونه خیلی شجاع و بی پروان

کاربری دونفر
نه دارم غزل سرایی میکنم😂😂 ولی جدی شاهرخو برا شوخی گذاشتم😂😂😂 خودم فراز و خیلی دوست دارم حس میک ...

😂

اره ایلیا و فراز خوبه❤️🙃

اسم خودت گلرخه اره؟ میخوای اسم کیو بذاری شاهرخ که بهت بیاد؟

اسم فرزند نداشتمو😂😂😂😂

جدی یهو رفتم تو فکر دیدم همه اسما بایه اسم دیگه جفت میشن بجز اسم من😂😂😂

کاربری دونفر
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792