2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

2141 بازدید | 13 پست

سلام  و ارزوی لحظات مفید و ازهرچه خوبی سرشار.

چقدرتاسف میخورم وقتی یه عده نااگاه خیلی راحت میگن شرکت نفیس کلاهبرداره و شرکت هرمی هست!این افرادنااگاه هیچی ازنفیس نمیدونن و عموما باهرچیزی مخالفن. شرکتی که چندین نفر میشناسم خانم خانه دار بدون درامدبودن و با کمک این شرکت صاحب درامد شدن و از کلی گرفتاریا نجات پیدا کردن.لطفا بدون اگاهی حرفی نزنیم.میشه امتحان کرد و اگه کوچکترین کلاهبرداری دیدیم کناربکشیم.جالبه این شرکت از سال۹۷شروع به کار کرده و هنوز داره کارمیکنه با قدرت و بدون تعارف.اگه میخوایی درامدداشته باشی واقعی و سرگرم کننده بامن همراه شو.

تعداد رای : 0
نظرسنجی
درامد
0
0%
شرکت نفیس
0
0%

شاید کلاهبرداری نباشه ولی درآمد زایی هم به اون شدت که خودشون میگن هم نداره

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلاهبرداریه

شکککک نکنین

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اوم منم ی مدت فعالیت داشتم دیدم ب درد نمیخوره اومدم بیرون ازش فقط سودش ۵ یا۶ تومن بود هه من با این قیمت ب چی میتونستم برسم واقعااا؟؟؟الانم کلی محصول خريدم از قبل مونده رو دستم🥺

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها 

خودم خواستم تو این شرکت کار کنم پس تحقیقات کردم اگه دروغ نباشه که این همه مردم نمیگفتن ک.ل.ا.ه ب.ردار هست نه دشمنی با من داشتن نه با این شرکت

زمان ثابت کرده همتونو...
اوم منم ی مدت فعالیت داشتم دیدم ب درد نمیخوره اومدم بیرون ازش فقط سودش ۵ یا۶ تومن بود هه من با این ق ...

بعد هزینه های اونام از جیبت رفت دیگه درسته؟ 

وادارت میکنن بخری،میمونن رو دستت،هزینه هم از جیب خودت میره وکلیم ضرر میکنی 💔🐱

شامپویی که تو داروخونه ۵۰تومنه اینا میخوان بفروشن ۱۰۰تومن😂

🫡

از شرکت مگه بدون گرفتن سفارش وسیله میخری که بمونه دستت باد کنه؟

اول سفارش بگیر پولش هم از مشتری بگیرسفارش بزن برات بیاره 

دیگه کجاش کلاهبرداری میشه

راهش را بلدنیستین نگین کلاهبرداری

شبکه ای هست این دلیل نشد بگین کلاهبردار

الان عصراینترنته بایدمحصولات درفصای مجازی خریدفروش بشه