2777
2789
عنوان

رژیم حذف قند

506 بازدید | 42 پست

کسی گرفته؟ 

(همراه با ورزش و کم خوری) 

چند کیلو در ماه کم کردید؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 20 روز بیشتر گرفتم ولی هیچ تغییری نکردم بیخیالش شدم😐 به این نتیجه رسیدم که زیاد شیرینی نمیخوردم 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من یه مدت گرفتم عزیزم اما سختم بود ولش کردم متاسفانه.

همراه با یکساعت پیاده روی روزانه تند، در هفته ای ۱ کیلو و در ماه ۴ کیلو کم می کنی راحت. 

فقط ۸ لیوان آب خوردن در روز و کم کم  سالم خوری رو هم به برنامه اضافه کن تا پوشتت هم شاداب بمونه و شفاف شه.

وسط و آخر هر ماه هم یکروز قندیجات هم بخور که استپ وزنی نکنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من این رژیم رو گرفتم و قند مصنوعی و شیرینی جات رو حذف کردم  عالیییییییییی بود اولین جایی از بد ...

چند وقت؟! چرا من تغییری نکردم 💔 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خوبه من تا یک کیلو کم کردم ولی ادامه نتوانستم بدهم

چقدر کم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من 20 روز بیشتر گرفتم ولی هیچ تغییری نکردم بیخیالش شدم😐 به این نتیجه رسیدم که زیاد شیرینی نمیخوردم ...

😂😂

خوبه من تا یک کیلو کم کردم ولی ادامه نتوانستم بدهم

تو چند روز یک کیلو کم کردید؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
من تا قبل ازدواج از شیرینی جان و قند متنفر بودم خیلی هیکلم عالی بود از دوران شیر دهی که هوس شیرینی م ...

درسته

چند وقت؟! چرا من تغییری نکردم 💔 

تقریبا ۴۰ یا ۵۰ روز همراه با ورزش در منزل و سالم خوری

من اضافه وزنم نزدیک ۳۰ کیلو بود و چاق بودم واسه همین بیشتر معلوم بود کجام لاغر شده 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲