2777
2789
عنوان

اخساس تنهایی

172 بازدید | 31 پست

دوستان لطفا کمکم کنید اگه راهکار دارید بدید 

متاهلم اما شوهرم همیشه سرکاره وفقط یک ساعت ناهار وشبم ساعت ۱۱ میاد خونه وفقط جمعه تعطیله البته اینم بگم به شدت بداخلاقه ونه حرف میزنه نه میشه باهاش حرف زد دوتا دختر ۷و۵ساله دارم و هیچ دوستیم ندارم .همیشه میگم کاش دوست داشتم که لااقل بااون یه جایی میرفتم وبهم خوش میگذشت اما دوستی ندارم خیلی تنهام واینکه احساسم تنهاییه خیلی بد وعذاب آوره دوست دارم بچهام شاد باشن جایی داشته باشن برن وشاد ببینمشون واینکه حوصله بچهام سر نره مثل خودم احساس تنهایی نکنن باهاشون پاساژ پارک پیاده روی و....میبرمشون که بهشون خوش بگذره وباهاشون بگو بخند میکنم که اصلا از حسم نفهمن وخوب بزرگ بشن وبراشون خاطره بشه اما خودم بهم خوش نمیگذره دلم خنده از ته دل میخواد دلم یه هم صحبت میخواد که هم سن هم باشیم وهمدیگه را بفهمیم اما ندارم .بچهام وخودم باشگاه میریم اما انگاری همه میخوان از هم فرار کنن تا باکسی حرف میزنم همونجا خوبن ولی دوست ندارن دوست بشن شایدم مشکل از خودمه ولی خیلی خسته شدم میگم کاش شوهرم حرف میزد و حرفم گوش میداد لااقل اینطوری خالی میشدم بنظرتون چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی زندگی هر فردی بالاخره نقاط مشترک وجود دارد، این نقاط مشترک باید کشف و پرورش داده بشه، بقیه موارد هم به مرور قابل اصلاح میشه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

اونقدر بخاطر خیانتهاش روحیم خرابه

یه روز خوب خوبم یه روز دپرس و خسته

قبلنا خیییییلی گرم بودم خیلی رابطه میخواستم 

الان فراری ام

هنوزم گرمماا 

ولی یادم که میاد به خیانت‌هاش حسم میره

بعضی وقتها اینقدر فشار میاد بهم فقط میرم دوش سرد از سرم بپره

توی زندگی هر فردی بالاخره نقاط مشترک وجود دارد، این نقاط مشترک باید کشف و پرورش داده بشه، بقیه موارد ...

من که از حرفات چیزی نفهمیدم ولی همین که میگی انشاالله اصلاح بشه

باخدا حرف میزنی سبک میشی؟

معلومه بعدش یادم میره کلا موضوع چی بود چون موقع نوشتن در خودم این حس رو ایجاد می کنم که مخاطب خاص دارم

یه موقع هایی برمیگردم میخونم نوشته ها رو می بینم بعضیاش حل شده حواسم نبوده

اونقدر بخاطر خیانتهاش روحیم خرابه یه روز خوب خوبم یه روز دپرس و خسته قبلنا خیییییلی گرم بودم خی ...

منم مثل همخونه ها باهاش زندگی می کنمو هیچ احساسی بهش ندارم کارای بدش برام مهم نیست دیگه