2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یکی شدن

خیلی از زوج ها در آشنا و دور ورم رو دیدن که با عشقشون دنیای خودشونو ساختن .

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

اغلب یا شکست عشقیه یا اگه ازدواج کنن بعدا میفهمن طرف اونی که فکر میکردن نبوده و سرشون کلاه رفته ولی مجبورن ادامه بدن چون اغلب با بدبختی بهم میرسن بندرت خوشبخت میشن البته بعضیها هم یکطرفه از همه ی بدیهای طرف مقابل چشم پوشی میکنن و ظاهراً خوش و خرم زندگی میکنن

اگه میخواین علت اصلی اینهمه مشکلات امروز رو بفهمید برید سرچ بزنید به چه کسانی گورباچوف ایرانی لقب دادن و گورباچوف نهایتا با آرزوی رابطه با آمریکا با شوروی پهناور چیکار کرد بله عزیزان فرق میکنه کی رئ... باشه و هرکسی که به هرروشی از این آدم حمایت کنه چه باتکرار این مزخرفات که اون هیچ کارس و چه با بستن در ...و زندانی کردن اونایی که مطالبه ی مشکلات مردم رو دارن اونم برای بهونه های واهی مال چند سال قبل، چه اونایی که نمیفهمن حتی شخصی مثل حضرت علی هم در مقابل نادانی مردم مجبور شد ماجرای حکمیت رو بپذیره و تا شهادت خودش و فرزندانش این چرخه ادامه پیدا کرد یه چیزهایی مثل اتفاقات چند سال اخیرما.اگه عمیق به این حرفها فک کردی متوجه میشی مقصران اصلی کیا هستن در ضمن الآنم اگه امیدتون به کسیه که زنش رو با مربی یوگا میفرسته تور دور اروپا!!! و همون زنش توییتی میزنه و از حمله ی اتمی به ایران حمایت میکنه !!!!برید زندگیتون رو بررسی جدی کنید که چی شد حاضرید به این حامیان جانیان کودک خوار دل بستید و از کشتار چند میلیونی و نابودی و تجزیه ی ایران راضی و دلخوش هستید همه ی اینها میگذره ولی اونی که کنار شیاطین اپستینی ایستاده عاقبتش مثل همون هاست و شریک جرم اونها

من وقتی در 23 سالگی برای اولین بار عاشق شدم، به طوری که شبها تب میکردم، از صدای هذیون گفتنای خودم بیدار میشدم و شعر میگفتم، یادمه افسردگی شدیدی که داشتم ناگهان از بین رفت و به هیچ کس و هیچ چیز بجز معشوقم فکر نمیکردم و کاملا پاک و ساده و بیگناه شده بودم، اما باید اعتراف کنم وقتی بعد از اینکه سوار بر عشق به آسمان میری، بعد یهو یه چیزی، یه هشدار یا هوشیاریی باعث میشه از اون بالا به زمین بیفتی، دیگه هیچ چیز مثل سابق نیست.. میفهمی اون آدم اون ارزشی که تو براش میذاشتی نداشته و بعد بابت اینکه اینقدر از قلب و سرمایه ی بانک عاطفه و روح و روان و نشاط و وقت و فرصتها و عمر خودتو بابتش باختی، پشیمون میشی...