2821
2789
عنوان

خیانت🥺🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 24 پست
مرسی عزیزم.حداقل حتی نیومد ی معذرت خواهی کنه یا حرفی بزنه .هر چند این کارم میکرد چیزی نیست ک عوض بشه ...

ولش کن. حالا که شرایط جدا شدن نداری مث یه همخونه باش. تحویلش نگیر

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولش کن. حالا که شرایط جدا شدن نداری مث یه همخونه باش. تحویلش نگیر

سخته ی مدت پیش میرم بعد بازم کم میارم .ده ساله دارم تحمل میکنم .منم بلاخره زنم نیاز دارم ب توجه .محبت.نیاز های دیگه. از طرفی هم 

بدبختانه چون خونه بابام از لحاظ محبت و اینا ارضا نشدم و اینم شانسم اینجور درآمد . از طرفی میترسم دختران تاوان هرزگی اینو بدن.

سخته ی مدت پیش میرم بعد بازم کم میارم .ده ساله دارم تحمل میکنم .منم بلاخره زنم نیاز دارم ب توجه .محب ...

مراقب دخترات باش، خیلی محکم و با اراده بارشون بیار. بهشون محبت کن تا احساس خلا و کمبود نکنن. انشالا که خوشبخت و عاقبت بخیر بشن🙏

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

مراقب دخترات باش، خیلی محکم و با اراده بارشون بیار. بهشون محبت کن تا احساس خلا و کمبود نکنن. انشالا ...

همه سعیم اینه ک آسیب نبینن و نفهمن سردی بینمون رو.میخام جوری بار بیان با ارده باشن موفق باشن.مثل ماها ک همش گفتن یکی میاد خوشبختت می‌کنه نشن .می‌خوام یا. بگیرن خودشون دلیل خوشبختی و خوشحالی خودشون باشند.امیذوام تو این مورد موفق باشم.

مراقب دخترات باش، خیلی محکم و با اراده بارشون بیار. بهشون محبت کن تا احساس خلا و کمبود نکنن. انشالا ...

مرسی ک اومدی و حرف زدی .همش غمباد کرده بودم کسی هم نبود بشه باهاش حرف زد .یکم سبک شدم .خیلی سخته از درون بریزی ولی استوار بایستی . درد داره بتو بگو مشکلی جنسی داره. ولی دنبال خونه جور کردن باشه خیلی میسوزنه آدمو خیلی اونم با یکی ک اصلا بلد نیس حرف بزنه

همه سعیم اینه ک آسیب نبینن و نفهمن سردی بینمون رو.میخام جوری بار بیان با ارده باشن موفق باشن.مثل ماه ...

حتما همینطور میشه. دخترهات دلیل خوشبختیت میشن و خستگی این روزا از تنت بیرون میره. خدا همه ی درهارو، رو یه نفر نمیبنده عززیزم.

مرسی ک اومدی و حرف زدی .همش غمباد کرده بودم کسی هم نبود بشه باهاش حرف زد .یکم سبک شدم .خیلی سخته از ...

می فهمم، زندکی کلا همینه. هرکس یجوری میکشه. اما حس کردم خیلی قوی و با اراده ای. مطمئنم روزای خوبتم میاد. منم جز دعا کاری ازم برنمیاد🙏♥️🙏