2821
2789
عنوان

خیانت🥺🤕

214 بازدید | 24 پست

شوهرم بهم خیانت کرده اونم با کسی ک از همه لحاظ از من پایین تره.حالم بده .دختر میگه نمی‌دونستم زن و بچه داره.وقتی فهمیدم دیگه بهش محل نمی‌دادم ولی این ول کن نبود .میکف بهم میگفتی خونه بگیرم بیا ببینمت حالت تهوع گرفتم نمیتونم ب کسی دردمو بگم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوتا دختر

شرایط جدا شدن نداری؟

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

خدا لعنتشون کنه 

چرا باید ی زن با همه نداریشون کنار بیاد و بهشون محبت کنه بعد اینجوری جوابش داده بشه.ب زنش مادر بچه هایش سردی کنه و بعد بره ناز زنای دیگه رو بکشه.زن خودش له له بزنه برا محبتش ولی اون خرج یکی دیه کنه

چرا باید ی زن با همه نداریشون کنار بیاد و بهشون محبت کنه بعد اینجوری جوابش داده بشه.ب زنش مادر بچه ه ...

دلیلش همینه که زنش له له میزنه براش. مردهارو نباید زیاد تحویل گرفت.

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

تو خرج زندگی خودمون موندیم بعد رفتم ۷۸۰رو تو گوشیش شماره گیری کردم چند تا شماره بالا آورده ب هر کدوم ز زدم زن جواب داد .بعد میگم براشون شارژ زدی زیر بار نمیره.چرا دنیا تموم نمیشه 

تو خرج زندگی خودمون موندیم بعد رفتم ۷۸۰رو تو گوشیش شماره گیری کردم چند تا شماره بالا آورده ب هر کدوم ...

💔💔💔 

ی زمان کلا بی محلش کردم .نشد ک نشد .یعنی هر مدلی خواستم هر راهی رفتم مشکلمون حل بشه نشد ک نشد

انشالا خدا کمکت کنه گلم🙏

دعا می‌کنم خدا همسرتونو براه راست هدایت کنه. براتون آرزوی آرامش و خوشبختی می‌کنم. نمیدونم چی بگم و ...

اولین بارش نبود مطمئنم آخری هم نیست.نمیدونم چرا خدا همچین آدمی رو سر راهم قرار داد اونم برا منی ک ب نامحرم نگاه هم نمی‌کردم.نمیدونم شاید خدا جواب دعای شمارو داد .من ک انقد دعا کردم و نشد ن از خدا ناامید بشم ن ولی از اجابت دعا ناامید شدم دیه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز