2777
2789
عنوان

یکی رو تو یه نگاه دیدم دلم رفت بیاید بگم 🥺😌😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 51 پست
کم سن و سال نبودم ۲۱ سالم بود اولین بار که دیدمش تو همون نگاه اول دلم خواست تا آخر عمرم کنارم باشه. ...

تو من بودی 

واقعا در یه نگاه عشق رو دیدم حس کردم اگه با من باشه جهان مال منه هنوزم با اینکه ترکش کردم همین عقیده رو دارم 

ولی نشد با هم بمونیم یعنی من نخواستم دیگه💔🙂

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو من بودی  واقعا در یه نگاه عشق رو دیدم حس کردم اگه با من باشه جهان مال منه هنوزم با اینکه تر ...

ما یه مدت بینمون فاصله افتاد زمین و زمانو بهم دوختم که میخامش حتی اگه اشتباه باشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منم ولی تموم شد کلا دیگ هاحساساتم از بین رفتهه هیشکیو دوس ندارم.... فکرمیکنم دیگه قرار نیست عاشق بشم ...

چرا میشه دوباره عاشق شد من خیلیا رو دیدم بازم عاشق شدن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کم سن و سال نبودم ۲۱ سالم بود اولین بار که دیدمش تو همون نگاه اول دلم خواست تا آخر عمرم کنارم باشه. ...

تو ظاهر برات مهمه و این جذب اولیه بوده برات بقیش هم خودت خواستی که بره جلو میدونم خیییییلی سخته بتونی جلوی احساستو بگیری ولی اکه قدرتشو پیدا کنی میتونی جلوی پیشرفت احساستو بگیری و نزاری به عشق برسه اجازه بدی این احساس واسه آدم درستش واسه رابطه درستش خرج بشه پس به نظرم عشقی واقعیه که از یه رابطه سالم به وجود اومده باشه معمولا تو رابطه های ناسالم اسیر هیجان و احساس میشن عقل و منطق تک کار نیست واسه همین میگن این عشق واقعی نیست تو یه رابطه ناسالم همش با احساسات آدم تصمیم میگیره و می‌ره جلو نمی‌خواد یا نمیتونه از فکرش استفاده کنه و احساسشو کنترل کنه 

🤍
تو ظاهر برات مهمه و این جذب اولیه بوده برات بقیش هم خودت خواستی که بره جلو میدونم خیییییلی سخته بتون ...

من با این احساس حالم خوبه الان ۱۰ ساله شوهرمه‌. اگه ظاهر مهم بود الان که دیگه جذابیت روز اولو نداره ولی من شده گاهی حتی بهش زل زدم و تو دلم قند آب شده

مادرش گفت البته خودش میگه اونا یه حس زوذگذر بوده

منم همینو تجربه کردم ببین من داره وارد هفت سال میشه که شوهرمو از دست دادم و از رابطه تقریبا ۱۰ ساله اومدم بیرون با هزار مصیبت و دردی که رو شونه هام احساس کردم من تمام این مدت درگیر احساس اشتباهم بودم اسیر هیجانات شدم سنم کم بود بعدها فهمیدم که اگه عقلم کار میکرد هیچوقت وارد این رابطه نمی‌شدم ولی خب این دردا باعث شد که من پخته تر بشم و با تجربه بفهمم یه عمر راه رو اشتباه رفتم و احساسمو جای اشتباه خرج کردم و تو این سن فهمیدم که درگیر عشق اول شدن واسه کسی که میخواد آدم قوی باشه و به زندگی ادامه بده یه چیز بی اهمیت و مسخرس بعد از شوهرم هم باز یه احساساتی رو تجربه کردم که با گذر زمان فهمیدم اونا هم اشتباه بوده 

و در کل به این نتیجه رسیدم که عشق واقعی از دو بخش تشکیل میشه احساس و منطق و بدون این دوتا کنار همدیگه کلا زندگی خیلی سخت میشه و خیلی جاها اشتباه میکنیم من عشق واقعی رو عشقی میشناسم که از اعتماد و شناخت بیاد بیرون که البته ممکنه باز هم شکست بخوره ولی حداقل ۹۰ درصد اینجور انتخاب ها موفقن کلا باید یاد بگیریم تعادل رو تو زندگی برقرار کنیم نه تند بریم نه شب بگیریم همه چی رو اگه میخوای آدم موفقی بشی مجبوری احساسات رو کنترل کنی من تو سنی وارد رابطه شدم که نه امادگیشو داشتم نه طرف مقابلم آدم مناسب ازدواج بود و این باعث شد چشام کور بشه و واقعیت رو نبینم عقلمو از دست بدم واسه همین اینا هیجان و احساسات بیش از حده ما میتونیم این هیجان رو کنترل کنیم البته ظرفیت هر کسی فرق می‌کنه من تو این سن فهمیدم یکی ممکنه زودتر متوجه بشه 

🤍
منم ولی تموم شد کلا دیگ هاحساساتم از بین رفتهه هیشکیو دوس ندارم.... فکرمیکنم دیگه قرار نیست عاشق بشم ...

ادم ها ظرفیت اینو دارن که باز عاشق بشن و اینکه اکثر ماها اون احساس اولیه رو که ناشی از هیجانه با عشق اشتباه میگیریم و اینقدر بهش پر و بال می‌دیم تا از فرصت های بعدی عقب بمونیم البته من اینا رو خودم تجربه کردم و واسه همین درک میکنم اگه نتونی حرفای منو قبول کنی بعدا متوجه میشی 

🤍
ما یه مدت بینمون فاصله افتاد زمین و زمانو بهم دوختم که میخامش حتی اگه اشتباه باشه

این احساس وابستگیه نه دل بستگی و همین باعث میشه که فکر کنیم عاشقیم وابستگی دقیقا همین چیزی رو که تو گفتی برات به وجود میاره ولی عشق واقعی اجازه میده اگه طرف مناسب اون نیست با یکی دیگه خوشبخت بشه

🤍
من با این احساس حالم خوبه الان ۱۰ ساله شوهرمه‌. اگه ظاهر مهم بود الان که دیگه جذابیت روز اولو نداره ...

منظورم همون روزای اوله بخاطر ظاهرش حذبش شدی ولی اسمش عشق نبوده تو گذر زمان عاشقش شدی خودت میگی حسم هی بیشتر شد خیلی خوبه اگه طرف مقابل هم بهت حس واقعی داشته باشه امیدوارم همیشه کنار هم خوشبخت باشین 🤍🙏🏻

🤍

من چون از وقتی دنیا اومدم دیدمش از همون اول ذره ذره عاشقش شدم با اطمینان میگم خالص ترین وواقعی  ترین عشق رو تو وجودم دارم سالهایی میرفتم مدرسه ودانشگاه بهترین موقعیت ها برام میومدن ولی هیچکس هیچکس برام ذره ای اهمیت نداشت .‌.عشق من ازاون درنگاه اول ها نبود عشقی بود ذره ذره تو وجودم ریشه کرد

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
من چون از وقتی دنیا اومدم دیدمش از همون اول ذره ذره عاشقش شدم با اطمینان میگم خالص ترین وواقعی   ...

یعنی چی از وقتی به دنیا اومدی عاشقش شدی؟! الان باهاش تم رابطه ای؟

🤍