2777
2789
عنوان

یکی رو تو یه نگاه دیدم دلم رفت بیاید بگم 🥺😌😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 51 پست
مشکل اینکه من خودم سه ماه بود کات کردم و دیگه هیچی نگفتم ولی اون باز چند هفته پیش پیام داد دوباره ان ...

من از مشکلتون اطلاعی ندارم شاید اگه بدونم بتونم کمکت کنم دوست داشتی میتونی درخواست بدی ببین آدمایی که مدام میان و میرن یه وقتی هستن یه مدت غیب میشن رو اینا به هیچ وجه حساب باز نکن چون معمولا این آدما تو رپ واسه سرگرمی میخوان

🤍
من از مشکلتون اطلاعی ندارم شاید اگه بدونم بتونم کمکت کنم دوست داشتی میتونی درخواست بدی ببین آدمایی ک ...

مزسی 

ولی من قصد ندارم برگردم....

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا واسه منم دعا کن  خدا فرصت بده کنارش باشم برام سخته از دست دادنش  این روزا فقط ...

ایشالا که هرچی خیره عزیزم خوشبخت شی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خواهش میکنم از خدا بهترین ها رو برات می‌خوام 🤍🙏🏻

ممنونم مهربونم 

همچنین برای خودت❤

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
ایشالا که هرچی خیره عزیزم خوشبخت شی

قربونت برم همچنین❤

2790
2778
2791
2779
2792