2777
2789
عنوان

یکی رو تو یه نگاه دیدم دلم رفت بیاید بگم 🥺😌😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 51 پست
یعنی چی از وقتی به دنیا اومدی عاشقش شدی؟! الان باهاش تم رابطه ای؟

ن 🤣همین دنیااومدم عاشق نشدم گلم ..ازوقتی دنیا اومدم جلو نظرم بود هرچی بزرگتر شدم بیشتر دوسش داشتم چون همش جلو چشم هم بودیم ولی باچیزایی بین مون گذشت بااطمینان میگم عمیق ترین وپرریشه ترین عشق رو داریم والان ۸ساله داریم باهم زندگی میکنیم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
ن 🤣همین دنیااومدم عاشق نشدم گلم ..ازوقتی دنیا اومدم جلو نظرم بود هرچی بزرگتر شدم بیشتر دوسش داشتم چ ...

😂😍 امیدوارم خوشبختیتون همیشگی باشه میدونی منظور من چیه من دنبال یه رابطه سالم و واقعا عاشقانم واسه همین میگم رو هر چیزی نمیشه اسم عشق گذاشت باید یه دلیل هایی باشه که من احساسمو بزارم وسط و‌اگه دنبال یه رابطه موفق و عشق واقعی هستم باید بتونم احساسمو کنترل کنم واسه همین عشق تو نگاه اول رو اصلا قبول ندارم ولی قبول دارم که تو نگاه اول کبیسه از کسی خوشت بیاد و ما این خوش اومدن رو با عشق اشتباه میگیریم یکی جذبش خیلی قویه یکی نه عادی این نیاز اولیه شروع به رابطه بین زن و مرده بعد کم کم وقت میزارن و اگه رابطه سالم بخوای به شناخت و اعتماد میرسی و عشق شکل میگیره و رابطه ناسالم و عشق کاذب میگه که چون من تو نگاه اول جذبش شدم باید همینو هر طور شده به دست بیارم این عشق نیست واسه همینه که خیلی ازین رابطه ها شکست میخورن

🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😍 امیدوارم خوشبختیتون همیشگی باشه میدونی منظور من چیه من دنبال یه رابطه سالم و واقعا عاشقانم واسه ...

مرسی عزیزم..اره منم نظرنو قبول دارم عشق دریک نگاه نمیشه مگر دریک نگاه جذب بشی بعد دیدار ها تکرار بشه شناخت بوجود بیاد وبعد ببینی ایا اون حس حس اول هست یانه یا باوجود مشکلات حس کم نمیشه ؟؟؟ منی ک با اطمینان میگم از عشق مون مطمئنم از بچگی میشه گفت همه کس هم بودیم روز به روز بیشتر شد الانم ک زن وشوهریم واقعا همو میخایم هرروز عاشقتر ..همین باعث شد چشممون بزنن بچمون مریض اما شرایط سختمونم تاثیری توعشقمون نداشته ...امیدوارم ی عشق ناب وخالص گیرت بیفته

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
امیدوارم کلا حس پوچی شدید دارم.... از وقتی کسی که دوسش داشتم از دست دادم البته خودم نخواستم باهاش با ...

مطمئن باش بازم عاشق میشی 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منم همینو تجربه کردم ببین من داره وارد هفت سال میشه که شوهرمو از دست دادم و از رابطه تقریبا ۱۰ ساله ...

حرفات تا حدودی قبول دارم. شاید اگه طرف مقابل منم خوب نیود منم رهاش میکردم 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منظورم همون روزای اوله بخاطر ظاهرش حذبش شدی ولی اسمش عشق نبوده تو گذر زمان عاشقش شدی خودت میگی حسم ه ...

تا دو ماه پیش نمیدونستم اینقدر عاشقمه چون بعد ۱۰ سال با تمام عشقم خواستم ترکش کنم اما نزاشت همه چیو بهم ریخت کاری که من ۱۰ سال پیش برای نگه داشتنش کردم. فکر میکرد چون عاشقشم رهاش نمیکنم 

امیدوارم شماهم عشق واقعیو تجربه کنی به نظر من هر انسانی لایق مورد عشق قرار گرفتن با آدم درسته

ما یه مدت بینمون فاصله افتاد زمین و زمانو بهم دوختم که میخامش حتی اگه اشتباه باشه

تو رو خدا واسه منم دعا کن 

خدا فرصت بده کنارش باشم برام سخته از دست دادنش 

این روزا فقط دارم میگذرونم همین💔

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
تا دو ماه پیش نمیدونستم اینقدر عاشقمه چون بعد ۱۰ سال با تمام عشقم خواستم ترکش کنم اما نزاشت همه چیو ...

دقیقا همین دیشب تو اینستاگرام خیلی اتفاقی یه کلیپی دیدم که درمورد همین چیزی که تاپیک زدم صحبت میکرد طبق تحقیقات یه خانم تو خارج کشور عشق بعد طی کردن یه مراحلی به وجود میاد حالا اون اصطلاحات خارجی به کارمیبرد که الان تو خاطرم نیست ولی همون قدرت جذبی هست که گفتم خیلی ممنونم منم از خدا میخوام دیگه اتفاقی بد تو زندگیتون نیفته وگرنه اختلافات جزئی یه چیز طبیعی هست 🤍🙏🏻

🤍
تو رو خدا واسه منم دعا کن  خدا فرصت بده کنارش باشم برام سخته از دست دادنش  این روزا فقط ...

قبل اینکه بخوای برگردی خیلی خوب درموردش فکر کن نمیتونی خودت از یه مشاور خوب وقت بگیر نزار احساست کنترلت کنه 

🤍
قبل اینکه بخوای برگردی خیلی خوب درموردش فکر کن نمیتونی خودت از یه مشاور خوب وقت بگیر نزار احساست کنت ...

تصمیم ندارم برگردم 

از خدا خواستم اگه قسمت منه خودش برشگردونه چون من قسم خوردم دیگه تلاشی واسه بودن باهاش نکنم🙂

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
تقریبا یه ماه💔💔

خب این طبیعیه که تو دلتنگ بشی گریه کنی حتی بخوای برگردی اگه تصمیمت درست بوده پس پای تصمیمت بمون این لحظه ها طبیعی هستن و بعد جدایی پیش میاد یه مدت صبور باشی و سرتو با چیزای دیگه گرم کنی این دردا و بیقراریا از بین میره و مهم تر اینکه قبول کن بپذیر دردتو و ازش فرار نکن اگه مصلحت بوده جدا بشی اینو باور کن قبول کن سختی جزیی از زندگی همه ادماست و باید همه این مراحل رو طی کنن تا رشد عقلی پیدا کنن

🤍
خب این طبیعیه که تو دلتنگ بشی گریه کنی حتی بخوای برگردی اگه تصمیمت درست بوده پس پای تصمیمت بمون این ...

مشکل اینکه من خودم سه ماه بود کات کردم و دیگه هیچی نگفتم ولی اون باز چند هفته پیش پیام داد دوباره انگار از نو شد این روزا کاش برنمیگشت من تو اون سه ماه کنار اومدم اروم شدم چون خودم کات کردم حالم بهتر بود با اینکه از همه جا بلاکه دیگه نمیدونم چشه 

نمیدونم فقط از خدا خواستم اگه قسمت منه خودش نگهش داره اگه نه تموم شه🙂

2790
2778
2791
2779
2792