2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا اینقدر زندگی پر رنجه ؟

118 بازدید | 14 پست

اصلا دلخوشی مون چیه تو این دنیا 

همش غصه مریضی مشکل !

دوست دارم با یکی صحبت کنم که زندگی به کامشه،

اصلا همچین آدمی وجود داره بنظرتون ؟

حالا از دور نظر دادن منظورم نیست که مثلا فلانی وضعش خوبه یا روابطش با خانواده یا با شوهرش خوبه چون همه چی از دور معمولا قشنگه 

اما وقتی میری یکم نزدیک میشی یا وسط زندگی کسی میبینی 

بازم مشکل هست !

تا همین دیروز یه خانم میدیدم  فکر میکردم راحته . بعد فهمیدم افسردگی داره با کلی دارایی و شوهرو بچه هاشم ادمای خوبین :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکی بدون غصه نیست تو قرانم گفتن که همانا انسان را در رنج آفریدیم مقصر اون حضرت آدم و حوا بودن ...

نه اتفاقا . مقصر نبودن . خدا  باعثش شد .‌

حایل به وجود میاورد میان اونا و درختی ممنوعه .‌

راحت بود برای خداوند .

نمیخواست بمونیم بهشت . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

زندگی همش غم و غصه اس و ما باید تحمل کنیم فقط:)

((لقد خلقنا الانسان فی کبد..

ما انسان را در رنج آفریدیم))

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

تا همین دیروز یه خانم میدیدم  فکر میکردم راحته . بعد فهمیدم افسردگی داره با کلی دارایی و شوهرو ...

دقیقا منم یکی اطرافم داشتم زندگی خوب شوهر خوب بچه های موفق 

اما متاسفانه زنه خودکشی کرد

نه اتفاقا . مقصر نبودن . خدا  باعثش شد .‌ حایل به وجود میاورد میان اونا و درختی ممنوعه .‌ راح ...

بله اینم درسته ولی خداوند به انسان قدرت تفکر و عقل داده بالاخره فرقی با حیوانات و سایر موجودات داشته خواسته انسان رو محک بزنه که متاسفانه اسیر وسوسه شده و انسانی که مغلوب صفات شیطان بشه جایی در بهشت نخواهد داشت

شاید که خدا اینجوری خواسته
چون دنیا موقته و آدما باید این رو بفهمن و توانشونو برای چیزای الکی نذارن تو این دنیا فقط کسایی که خد ...

اونا هم در رنج هستن .

یعنی هیچ کس پیدا نمیکنی بگه من رنجی ندارم . اونا هم بیناری روانی دارن و از اون رنج میبرن .