2777
2789

کدوم تاپیک ریحانه خانومو میگی

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

امر به معروف شرایط داره منم قبول دارم اما اگه منظورتون به اتفاق دیروز مترو بود ما که اونجا نبودیم شاید داشته یه زن رو انگولک میکرده با عرض معذرت چون روحانی بوده نباید اعتراض میکرده ؟

به بد حجابی گیر داده بوده روحانیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلي خيلي زشته بدون خبر يكدفعه قفل مي كنيد خانم محترم و عزيز

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

منم میخوندم   

ولی میدونی چیه در برابر تند روهای مذهبی تندروی غیر مذهبی هم هست،هیچوقتم این دوقشر نمیتونن هم دیگه رو درک کنن 

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

مهرنگ جان دوطرف باید دست از سر هم بردارن تا ارامش داشته باشن 

هرگز هیچکدوم نمیتونه اون یکی رو قانع کنه فقط هی برخوردا بدتر وبدتر میشه اگه مدام سعی کنن به زور هم رو قانع کنن

این بحثا بی نتیجه و انرژی بر هست

حال متکلم از کلامش پیداست
مهرنگ جان دوطرف باید دست از سر هم بردارن تا ارامش داشته باشن  هرگز هیچکدوم نمیتونه اون یکی رو ...

بله متوجه هستم اما قبلش لطف کنن بگن دارن قفل میکنن تا ادم کامل بگه منظورش رو سو برداشت نشه

بله متوجه هستم اما قبلش لطف کنن بگن دارن قفل میکنن تا ادم کامل بگه منظورش رو سو برداشت نشه

من دوسه صفحه خوندم و اومدم بیرون 

وقته ناهار هست اعصاب باید ارام باشه دوست من تا گوارش عملکرد درست داشته باشه  

حق داری خوب بود اگه استارتر به کسانی که مشعول صحبت بودن اطلاع میدادن

حال متکلم از کلامش پیداست
مهرنگ جان دوطرف باید دست از سر هم بردارن  هرگز هیچکدوم نمیتونه اون یکی رو قانع کنه  این ...

چه دست از سر برداشتنی؟

ما اگه ی خانوم چادری با حجاب خیلی سفت و سخت ببینیم میریم جلو دعوا میکنیم خانم چرا چادر سرته؟

نه نمیکنیم

ولی همین خانما به حجاب کسی که مث خودشون نباشه گیر میدن

کی باید دست از سر کی برداره؟؟؟؟؟؟

حالا انگار این بحث ها فایده ای هم داره  کسایی دیگه واسه مملکت دارن تصمیم می گیرن 😊

عزیزم تو مملکت ما تاثیر نداره و اعتراضات ی عده فقط دیده میشه 

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
حالا انگار این بحث ها فایده ای هم داره  کسایی دیگه واسه مملکت دارن تصمیم می گیرن 😊

خدا رو شکر بنده این مبحث رو انتخاب نکرده بودم اما وقتی شروع میشه و تو بحث شرکت میکنی انتظار داری به حضورت انقدری توجه بشه که قبلش بگن تایپ نکن میخام قفل کنم