ارزو۱۳۶۸ مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 1720 عنوان تعرض 😕 | مشاهده متن کامل بحث + 3647 بازدید | 82 پست کجا رفتین بهتون تعرض شده چکار کردین؟من دوبار مترو ...جیغ داد کردم 1403/03/03 | 03:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آاااباجی عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3759 خیلی روحم آسیب دید خیلی کارا میکرد به مادرت نگفتی؟چند سالتون بود؟ الان چطوری نگاهت میکنه؟
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 6556 خاک عالم🤦♀️ باهم درارتباطید؟ اره من خونه مامانمم اونم شهر دیگه دانشجوعه میاد میخوام مستقل که شدم پیش همه بگم آبروشو ببرمدعا کنین بتونم خیلی عذاب میکشم شبا چون میومد سراغممن از اون به بعد شبا نمیتونم بخوابم گریه میکنم همش🙃💔 دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
maranela عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1687 اره من خونه مامانمم اونم شهر دیگه دانشجوعه میاد میخوام مستقل که شدم پیش همه بگم آبروشو ببرم ... یعنی بهت دست میزد یا میخواست رابطه کامل؟
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 6556 به مادرت نگفتی؟ چند سالتون بود؟ الان چطوری نگاهت میکنه؟ مادرم اگه مادر بود که نمیذاشت جلو چشمش کتکم بزنهشدیدا پسر پرسته هیچی نتونستم بگمیبار پیشش گریه کردم گفتم توروخدا بزار من پایین بخوابم بالا نرم خداشاهده پاشد انقدر منو زد ناخونم سیاه سیاه شد افتاد دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 6556 یعنی بهت دست میزد یا میخواست رابطه کامل؟ رابطه کامل نه در حد مالیدن و... دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
آاااباجی عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3759 اره من خونه مامانمم اونم شهر دیگه دانشجوعه میاد میخوام مستقل که شدم پیش همه بگم آبروشو ببرم ... چند سالت بود؟الان باز انجام میده؟
آاااباجی عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3759 مادرم اگه مادر بود که نمیذاشت جلو چشمش کتکم بزنه شدیدا پسر پرسته هیچی نتونستم بگم یبار پیشش گریه ک ... ازش فیلم بگیر مدرک داشته باش وگرنه فردا همون مثلا مادرتم قبول نمکنه
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 6556 چند سالت بود؟ الان باز انجام میده؟ از ۱۰ ۱۱ سالگیم تا سه چهار سالالان از خدامه بیاد نزدیکم بزنم ناقصش کنم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 6556 ازش فیلم بگیر مدرک داشته باش وگرنه فردا همون مثلا مادرتم قبول نمکنه مال قبله گوشی نداشتممهم نیست من میگم بهشون بدترین نفرین هارو هم میکنم با کسیم اگه خواست ازدواج کنه به دختره میگم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10099 زیاد به خودت فشار نیار🙃🙃🙃🙃🙃 😒😒 ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 36015 مادرم اگه مادر بود که نمیذاشت جلو چشمش کتکم بزنه شدیدا پسر پرسته هیچی نتونستم بگم یبار پیشش گریه ک ... ب مامانت بگو عزیزدلم واقعیت رو بگواون احمقه، تو از خودت دفاع کنآرزو میکنم بهترینها برات پیش بیاد
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 6556 ب مامانت بگو عزیزدلم واقعیت رو بگو اون احمقه، تو از خودت دفاع کن آرزو میکنم بهترینها برات پیش بیاد الان پیش اینام لج بیوفتن روزگارمو سیاه میکننمیخوام امسال مستقل بشم هر چی شده رو بگمبعد چشمم تو چشمشون نیوفته کلا برم.. دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
آاااباجی عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3759 الان پیش اینام لج بیوفتن روزگارمو سیاه میکنن میخوام امسال مستقل بشم هر چی شده رو بگم بعد چشمم تو چ ... ارع برو از پیش اونا صدرحمت به غریبه
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 6556 ارع برو از پیش اونا صدرحمت به غریبه دعام کنین بتونم امسال مستقل بشم دارم نابود میشم🙂یادم میوفته چشام پر میشه مثل الان دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!