یه مریض داشتم سکته قلبی و چون تایم زیاذع خورده بود بقول بچهای کادر درمان رو باند پرواز بود(خیلی بدحال) و وارد شوک کاردیوژنیک(قلبی) شده بود با ضربان30 تا و ب اوردن ریه.. خلاصه تاحایی شد کمکش کردیم شاید نزدیک به چند دارو وقرص و بعد چندروز و عمل قلب مرخص شذ ومجدد دیدمش خ حس هوبی بود.. فقط اینکه اشتباهی ک کردن دیر زنگ زدن اورژلنس یا نرفتن بیمارستان... اقاااا کسایی ک دیابتی هستن، معتاد ب مورفین هستن مثل همین اقا،، خانمهای ک سنشون بالاس ممکنه سکته قلبی کرده باشن ولی علایم مثل درد قفسه سینه کمی دلشته باشن، تعریق سرد، بیحالی خ زیاد، تنگی نفس با فعالیت، اینا مهمه
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خودم از فکر زیاد در حال سکته کردنم نمی فهمم چی میگی
خداکمکتون کنه
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!