2777
2789
عنوان

بارداري🤔😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2590 بازدید | 138 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم گفت با دارو رفع نمیشه فقط باعمل اگر دکتر سر سزارین برام برش داره..اماالان میترسم چون باردارم ...

خیلی ها بودن که با وجود کیست بچه سالم به دنیا اومده باید خوش بین بودبعدشم اندومتریوما معمولا با بارداری رفع میشه وبزرگ نمیشه

سایزش چنده گلم؟نه عزیزم خطر ترکیدن نداره فقط باید خیلی مواظب باشی کار سنگین نکنی.درضمن دکتر اندازه ک ...

منم آندومتریوما یاسیستادنوما گفتن یکی ازاین ۲نوعه..مال شماسایزش چنده من نزدیک ۸سانته..اگرتوبارداری برش دارن برای بچه خطرنداره یعنی میگم دورازجون خطر سقط نداره؟

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
خیلی ها بودن که با وجود کیست بچه سالم به دنیا اومده باید خوش بین بودبعدشم اندومتریوما معمولا با بارد ...

خدا ازدهنت بشنوه عزیزم.خیالم راحت کردی..دکترهم بهم گفت کارسنگین نکن نزدیکی نکن مسافرت نرو وپیاده روی هم زیاد نکن..اما استرس لعنتی ولم نمیکنه..همش میترسم..آره خودمم خیلی مطلب خوندم که کیست آتدومتریوما توبارداری کوچیک میشه..اینشالله که مال من هم اینطور باشه وکوچیک بشه..دعا کنید عزیزان بادلای پاکتون که کیستم بزرگ نشه وکوچیک بشه توبارداری اذیت نشم..

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
منم آندومتریوما یاسیستادنوما گفتن یکی ازاین ۲نوعه..مال شماسایزش چنده من نزدیک ۸سانته..اگرتوبارداری ب ...

من اخرین بار که سنو رفتم 4 سانت بود بهمن بود .عمل هیچ خطری برای جنین نداره تازه برای جفتتون بهترم هست .احتمالشم هست تا اخر بارداری مشکلی ایجاد نکنه و سزارین که کردی دکترت بردارش

سایزش چنده گلم؟نه عزیزم خطر ترکیدن نداره فقط باید خیلی مواظب باشی کار سنگین نکنی.درضمن دکتر اندازه ک ...

افسون جان چندهفتته؟تیکربارداری بزار..کیستت چندسانته؟

من اخرین بار که سنو رفتم 4 سانت بود بهمن بود .عمل هیچ خطری برای جنین نداره تازه برای جفتتون بهترم هس ...

مررسی گلم خداخیرت بده واقعا باحرفهات آروم شدم..ممنونم گلم..یعنی توبارداری عمل بکنن شکمو برش بدن برای بچه خطرنداره .من ازهمین میترسم واسترس دارم که برای بچه خطرنداشته باشه وگرنه خودم هرسختی باشه تحمل میکنم فقط نی نی سالم وسلامت باشه

منم بارداري اولم كيست داشتم. يه كم از بارداري بگذره رفع ميشه. جاي نگراني نيست فقط زياد ورجه وورجه نك ...

مرسی عزیزم دستت دردنکنه خیالم راحت کردی خدا خیرت بده..کیستت سایزش نمیدونی چند بود؟برش داشتی باسزارین؟

7 هفتمه میزارم یادم رفته بود😉

اینشالله نی نی ات بسلامت بیاد بغلت ..عزیزم.حرفهات منو خیلی آروم کرد..اینشالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده..چقدرخوبه اینجا بادوستان دردودل میکنی ومشکلاتتو میگی و باحرفهاشون آرومت میکنن