2777
2789
عنوان

بارداري🤔😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش گلم.درضمن منم کیست تخمدان دارم و باردارم اصلا نگران نباش

افسون جان منم کیست تخمدان دارم والان باردارم..میترسم چون سایزش کمی بزرگه..میگم خطرترکیدن توبارداری ندارن کیست ها؟؟نوعشم گفته یا آندومتریوما یا سیستادنوما

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏

من ووز دوازده رفتم سونو واژينال فوليكول غالب داشتم و بهم امپول داد و گفت چهار بار نزديكي هر دوازده ساعت بعد تزريق امپول

منم اولي خدا دادي بود و دختره

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
ممنون عزيزم خيلي لطف داري انشاالله قسمت همه منتظرا

مبارکه عزیزم.بتات چندبود؟اینشالله بسلامتی بیادبغلت

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏

سيمي جون قربونت عزيزم

انشاالله زود زود باردار بشي و بياي خبرشو تو همين تاپيك بهم بدي

اگر قابل باشم دعات ميكنم

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
بعضی از کیست ها خودشون رفع میشن بعضی هاهم بادارو.ولی کیست من فقط با عمل یا بارداری رفع میشه

مال منم گفت با دارو رفع نمیشه فقط باعمل اگر دکتر سر سزارین برام برش داره..اماالان میترسم چون باردارم..میگم برای بچه خطرنداشته باشه یا یکوقت خدایی نکرده نترکه..

افسون جان منم کیست تخمدان دارم والان باردارم..میترسم چون سایزش کمی بزرگه..میگم خطرترکیدن توبارداری ن ...

سایزش چنده گلم؟نه عزیزم خطر ترکیدن نداره فقط باید خیلی مواظب باشی کار سنگین نکنی.درضمن دکتر اندازه کیستتو چک میکنه اگه خطری داشته باشه برمیدارنش.من نوع کیستم اندومتریوماهستش کیست شماچی؟

ممنونم مامي افتاب بتام ٢٠٠ بود كمه؟ همچنين ني ني شما انشاالله جفتتون سالم و سلامت باشيد

نه خیلی هم خوبه بتات عزیزم مبارکت باشه..اتفاقا میگن بتای کم یعنی جنین پسره احتمالا چون مال پسرا دیرتر بتاشون میره بالا