2777
2789
عنوان

بارداري🤔😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 138 پست
مرسی عزیزم دستت دردنکنه خیالم راحت کردی خدا خیرت بده..کیستت سایزش نمیدونی چند بود؟برش داشتی باسزارین ...

سايزش يادم نيست ولي تو همون بارداري رفع شد 

اصلا نگران نباش. اتفاقا دوستم هم همينطور بود تازه اون بدتر بوده تحت نظر دكتر بود وهمين. 

مررسی گلم خداخیرت بده واقعا باحرفهات آروم شدم..ممنونم گلم..یعنی توبارداری عمل بکنن شکمو برش بدن برای ...

خواهش گلم اصلا نترس نی نی سالم میمونه وخطری نداره انشاالله راحت بگذرونی 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

7 هفتمه میزارم یادم رفته بود😉

الان سایزکیستتو چک نکردی بعدازبارداری ببینم اندازش چطوره؟

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
خواهش گلم اصلا نترس نی نی سالم میمونه وخطری نداره انشاالله راحت بگذرونی 😘

مرسی عزیزم😘😘😘ازحرفهات خیلی دلگرم شدم بخدا..خدا خیرت بده

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
سايزش يادم نيست ولي تو همون بارداري رفع شد  اصلا نگران نباش. اتفاقا دوستم هم همينطور بود تازه ...

ممنون عزیزم..خیالم باحرفهای شما راحت شد عزیزان.استرسم کم شد..الهی هرچی ازخدابخواید بهتون بده😘😘

نه هنوز چک نکردم .چندهفته ای؟

۱۰هفته ام عزیزم

خوشحالم که با حرفام تونستم یکی و دلگرم کنم 😊

قربونت گلم..منوکه خیلی دلگرم کردی واسترسمو کم کردی..اینشالله بارداری خوب وراحتی داشته باشی

افسون جان چندهفتته؟تیکربارداری بزار..کیستت چندسانته؟

منم دارم 27میلی بود الان 24شده از بس از دکترم پرسیدم دعوام کرد گفت اینقدر حساس نباش اون باید باشه قبل تشکیل  جفت جنین رو تغذیه میکنه

لطفا برا سلامت نی نی ام یه صلوات بفرستین   
بسلامتی راستی کیست و چک کردی منم درجریان بزار که کوچیک تر شده یا نه ممنون عزیزم

سونوی قلب که رفتم اندازش زیادتغییری نکرده بود.گفت ۱۲هفته هم که برای سونوی ان تی اومدی باز چکش میکنیم اندازشو..توکلم به خداست..باشه عزیرم بهت خبرمیدم..توهم ازخودت خبربده..