2777
2789
عنوان

بارداري🤔😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 138 پست
منم دارم 27میلی بود الان 24شده از بس از دکترم پرسیدم دعوام کرد گفت اینقدر حساس نباش اون باید باشه قب ...

گلم خیلی ها هستن توبارداری کیست دارن ..امامن چون سایزش بزرگه میترسم واسترس دارم..مال شما سایزش خوبه 

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونوی قلب که رفتم اندازش زیادتغییری نکرده بود.گفت ۱۲هفته هم که برای سونوی ان تی اومدی باز چکش میکنیم ...

انشاالله اندازش نرمال باشه منم توکل به خدا کردم هرچی به صلاحه حتما خبرمیدم فعلا ✋✋

انشاالله اندازش نرمال باشه منم توکل به خدا کردم هرچی به صلاحه حتما خبرمیدم فعلا ✋✋

اینشالله عزیزم.✋✋✋

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏

دوست من متخصصه. ازش پرسيدم اينو حواب داد بهت.

:دوست عزیز کیست به جنین آسیب نمی رساند، زیرا کیست داخل تخمدان است و جنین در رحم است. نباید نزدیکی یا کار سنگین کنید چون ممکن است کیست پاره شود و یا به دور خودش بپیچد. باید از لحاظ رشد کیست تحت نظر باشید. کیست اگر رشد کند و سایزش به 10 سانت برسد نیاز به جراحی دارد ولی اگر رشد نکند تا آخر بارداری مشکلی ندارید حتی می توانید طبیعی زایمان کنید.

پس نگران نباش

دوست من متخصصه. ازش پرسيدم اينو حواب داد بهت.   :دوست عزیز کیست به جنین آسیب نمی رساند، زیرا ...

یک دنیاممنونم عزیزم.دستت دردنکنه..خیلی حرفهاتون آرومم کرد..منم ایناروهمه رعایت میکنم ..دیگه توکلم به خداست

قربونت. التماس دعا دارم

چشم عزیزم اینشالله که هرچی میخوای خدابهت بده ..منوکه آروم کردی باحرفهات منم دعات میکنم..اگرخدامنولایق بدونه..عزیزم اینشالله هرچی ازخدامیخوای هرچی زودتر مرادبگیری

سلام به همه

خوبيد؟

خانوما يه مشكلي دارم نن خب براي بارداري اقدام دارم دارو و امپولم رو هم زدم hmgوhcg... از ده روز مونده به پري بعد اقدام لك ميبينم. الانم زير دلم يهو درد خفييييف ميگيره و زود خوب ميشه

كسي اينجوري شده؟؟ علت رو ميدونيد؟