2777
2789
عنوان

گیر دادن به من و پارتنرم تو ماشین

799 بازدید | 44 پست

سلام، دوستان من و پارتنرم بعد از دانشگاه رفتیم ناهار بخوریم خلاصه با ماشینش رفتیم یه جا سایه پیدا کردیم 

داشتیم ناهار می‌خوردیم. ناهار که تموم شد ظرف غذارو گذاشتیم صندلی عقب

داشتیم صحبت می‌کردیم کاملا عادی.

یهو یک خانمی زد به شیشه.

با یک لحن بد گفت آهای چرا اومدین اینجا؟از همسایه های اینجایین؟چرا اومدین کوچه‌ی خلوت؟ لابد اومدین یک غلطی کنین اینجا.

پارتنر منم گفت خانم چی داری میگی واسه‌ی خودت؟ اول این که کوچه رو نخریدی دوم چرا تهمت می‌زنی؟

بعد ظرف غذارو از صندلی عقب برداشت بهش نشون داد

گفت داشتیم غذا می‌خوردیم قرارم نیست بیایم تو محل عمومی کاری کنیم

خانمه یک نگاه کرد رفت تو افق محو شد.

الان از دیروز اعصابم به هم ریخته.پارتنرم‌ میگه ولش کن دنبال بهانه بود از این آدما زیادن‌.

ولی من‌ نمی‌دونم چرا ذهنم درگیره. چرا یکی باید بیاد تهمت بزنه؟یکی مثل ما هم که رابطه‌ش تو چهارچوب خانواده‌س، اینا اجازه نمیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارتنر قبلا معنای شریک چنسی میداد...

پارتنر به معنی اون دوست و همراه منه، می‌تونه پارتنر بازیگری باشه، می‌تونه همسر باشه، می‌تونه دوست پسر/دختر، نامزد و ....

همونجا یه ماچ عمیق میکردی پسره رو بعد میگفتی گ.وه خوریش به تو نیومده😂 

والا همین‌جوریش دنبال بهانه بود، کافی بود پلاکو برداره هر تهمتی می‌خواد بزنه.به خدا مردم عجیب شدن

پارتنر همیشه به معنی شریک بوده و هست حالا شریک درسی کاری جنسی عاطفی یا هرچی این برداشت شما بوده ک ج ...

توی انگلیسی آره    ولی غالبا اینطوری نبود که یک فارسی زبان این کلمه رو برای شریک درسی و کاری و عاطفی استفاده کنه 

طوری حرف بزنید که خجالت بکشم و از سایت زنونه برم / پسر هستم 
پارتنر قبلا معنای شریک چنسی میداد...

پارتنر به معنی همراه و شریکه

هیچوقت اون معنایی که شما می‌فرمایید رو نمی‌داده.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…