2777
2789
عنوان

گیر دادن به من و پارتنرم تو ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 44 پست

باورت میشه یه بار یه آقا و خانوم مسن تو خیابون به من و داداشم گیر دادن؟

هرچی میگیم حاجی خواهر و برادریم زنه میگفت دروغ نگو چرا شبیه هم نیستین

آخرش بهم فحش داد داداشم نزدیک بود بزنتش گریه کردم به زور بردمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهر عزیزم

با یک مشاور معتمد و متدین ارتباط برقرار کنید تا قصدی که برای شناخت از طرف مقابل دارید رو هرچه زودتر متوجه بشید

مشاوران حرفه ای از شیوه صحبت، حرکات رفتاری، رنگ چهره و پوشش به بسیاری از شناخت های هویتی میرسن

مثل شرابخور بودن یا سیگاری، اخلاق های به خصوص و پنهانی، صبوری، احترام به زن، علایق و عادت ها...

آزمون شخصیت شناسی ۱۶ عاملی کَتِل و یک جلسه مزاج شناسی رو همراه با خواستگارتون شرکت بکنید تا بتونید تصمیم قطعی بگیرید و از سردرگمی دربیاید.

احسنت که چهارچوب رو رعایت میکنید ولی کارتون رو اصولی انجام بدید.

سلام خواهر عزیزم با یک مشاور معتمد و متدین ارتباط برقرار کنید تا قصدی که برای شناخت از طرف مقابل دا ...

سلام ممنونم بابت راهنماییتون، آزمونارو تحت نظر مشاوره اتفاقا چند هفته پیش انجام دادیم 

اون که فوضول بوده ولی یه جوری میگن اجازه نمیدن که انگار باید تقدیرم کنن ازت😐😂

😂نه منظورم رو بد رسوندم...خب واقعا دارم اطرافم رو می‌بینم مردم روابطشون چطوره.میگم یکی هم مثل ما داره با چهار چوب خانواده پیش میره اینا هی میان گیر میدن و تهمت می‌زنن

باورت میشه یه بار یه آقا و خانوم مسن تو خیابون به من و داداشم گیر دادن؟ هرچی میگیم حاجی خواهر و برا ...

بله تهمت زدن و تجسس غلطه

گاهی وقتا ما به بزرگیه اشتباهات خودمون توجه نمیکنیم و دیگران رو بدتر و گاهی شیطان میبینیم!

البته که هرکاری که انجام بدیم، با یک قضاوتی همراهه

مثلا همین که بلند میشیم بریم سمت در

یه نفر فکر میکنه شاید میخواد درو ببنده

یه نفر فکر میکنه میخواد از اتاق بره بیرون

همه تصمیمات ما، فکری رو رقم میزنه

قضاوت نکردن کار بسیار مشکلیه

دعا کنیم جزو تهمت زنندگان نباشیم

مایی که خودمون تهمت میزنیم و از تهمت دیگران میرنجیم.

ان شاءالله همه این جمع خوب و خوشدل هستند.

یاعلی

سلام ممنونم بابت راهنماییتون، آزمونارو تحت نظر مشاوره اتفاقا چند هفته پیش انجام دادیم 

پس نتیجه مشخص شده؟

اگر ملاک هاتون باهم میخونه و آدم اهل کار و محبت و اکرام زن هست، محرمیتتون رو قطعی کنید

کار درست رو عقب نندازید...پیوند حلال برقرار کنید تا از چهارچوب های نامحرم بودن خارج بشید گرچه برای شناخت هم باشه میتونید یه عقد موقت بکنید و بعد تصمیم نهایی رو بگیرید.

دل دل نکنید❤

بعضیا فضول و علاف و بیکارن و عادت دارن سرشون تو زندگی بقیه باشه. اصن فضولی نکنن روز و شبشون سپری نمیشه. اونسری یکی تاپیک زد که چرا بعضی خانما ناخن مصنوعی و مژه مصنوعی میذارن ما باید بریم تذکر بدیم! خودشم رفته بود به مادر همکلاسی بچش تذکر داده بود اونم ناراحت شده بود. تازه افتخارم میکرد که کار خوبی کردم :///// 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
بله تهمت زدن و تجسس غلطه گاهی وقتا ما به بزرگیه اشتباهات خودمون توجه نمیکنیم و دیگران رو بدتر و گاه ...

حرفتون صحیح ولی باید اشتباهی باش که ما به بزرگیش توجه کنیم یا ن؟

وقتی من با یه پوشش متعارف دارم تو خیابون که مکان عمومیه با برادرم قدم میزنم چرا یه نفر بدون اینکه چیز بدی ببینه یا بدونه و بشناسه باید همچین قضاوتی کنه و فحاشی کنه؟

واقعا پشیمونم که نذاشتم دعوا سر بگیره باید میذاشتم دعوا بشه به خاطر تهمت شکایت میکردیم تا ببینم بار دیگه به کسی گیر میدادن یا فحاشی میکردن یا ن