2777
2789

من از  یه پیج دو تا سفارش دادم گفتم با هم بفرستید گفتن از سایتمون سفارش بده بخاطر همین جداگانه سفارش دادم و به همین خاطر دو تا هزینه ی پست پرداخت کردم اونم از یه جا!!!حالا دو تا کد رهگیری بهم دادم یکیشونو میزنم اوکیه و میگه بسته ام در چه وضعیتیه ولی اون یکی رو میزنم میگه مرسوله از سامانه حذف شده!!بهش پیام دادم گفت بدون ف یلتر وارد شدیم و شب دوباره امتحان کن ولی اصلا بالا نمیاره و همچنان میگه حذف شده.به نظرتون چیکار کنم؟؟

چرا دو بار ثبت سفارش کردی اخه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه هر کدوم ۴۰ تومن 

بازم امتحان کن اگه دوباره نیاورد زنگ بزن به اون شماره اولیه.ولی یکم صبر کن منم از دیج کالا  خرید کردم اس ام اومد حذف شده هی زنگ زدم گفتم شکایت میکنم ارتون پولمو پس بدین... اخرش یکیشون حالیم کرد که ففط یدونش حذف شده بقش ارسال میشع

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
یعنی چی؟یعنی بسته ام نمیرسه دستم؟تو چند تا سفارش دادی؟

مگه کد رهگیری ندادن بهت؟ شاید سایت مشکل داره اگرم حذف شده باشه هزینه ت رو بایدبرگردونن.من هستا تیکه سفارش دادم یکیش حذف شد بقیش به درستم رسید

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
خب سایت کوفتش ینجوری بود جداگانه سفارش ثبت میکرد

اینترنتی زیاد خرید کردم این مدلی نشده تاحالا اگه باهم پرداخت کنی و باهم تو سبد خریدت باش میشه یه بسته 

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
مگه کد رهگیری ندادن بهت؟ شاید سایت مشکل داره اگرم حذف شده باشه هزینه ت رو بایدبرگردونن.من هستا تیکه ...

خب چرا دادن برا هر دوتا ولی یکیش میزنم میگه از سامانه حذف شده،عصبی شدم واقعا

کاش اینجوری نشده بود اون چهل تومن هم فدای سرم

اره بحث پولش به کنار ادم عصابش خورد میشه

ولی بعضی وقتا سایت شلوغ میشه من پیش اومده بگه این مرسوله وجود نداره و ....ولی فرداش امتحان کردم بالا اومده

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️