2777
2789
عنوان

هی مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بقیه ام حرف سیاسی زدن ولی چون باب میلت بود سکوت کردی ولی یه نفر ک جواب حرف خودتو محترمانه داد سریع گ ...

اونی ک شروع کرد مقصر هست وگرنه بقیه نمیومدن ادامه بدن من با بقیه کار ندارم شروع کننده مقصره الان شما اینجا دنبال چی میگردی وقتی اصلا ربط به شما نداشتش؟ چرا فکر میکنی من توضیح بدهکارم به شما بابت تاپیکم؟ 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
اونی ک شروع کرد مقصر هست وگرنه بقیه نمیومدن ادامه بدن من با بقیه کار ندارم شروع کننده مقصره الان شما ...

خیلی خوش برخوردی آدم دوس دارم باهات همکلام شه ....😁 شب بخیر ریپ نزن تا نیام والا سینه خیز نشستی آماده ی حمله ب مردم. بسلامت 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
خیلی خوش برخوردی آدم دوس دارم باهات همکلام شه ....😁 شب بخیر ریپ نزن تا نیام والا سینه خیز نشستی آما ...

همین کم بود من خوشم بیاد با شما دعوا کنم 🙄😂 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

چجوری میدی باس بفرستیم برا نی نی یار حذف تاپیک؟

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿