2777
2789
عنوان

هی مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 40 پست
ولی همون مردمی که میگی از پولشون زده اومدن تشیع جنازه ها! جمعیتو ندید ؟!

بحث نکنید لطفا بیفایده هست همه چیز به وقتش سر جای خودش به شکل منظمی قرار میگیره

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بود  مگه من طرفدار خاتمی ام

نه میگم ربطی دولت نداشت کار قوه قضاییه بود و هست از همون اول

بله قبول دارم مرده پرست هستیم و الان میگیم خوب بود

ولی منصف باشیم ‌نمیگم گل و بلبل بود ولی بیکار هم‌نموند از این ور ب اون ور از این نقطه ب اون نقطه فقط برای احیا ،اخیای کارخونه و کلی کار مونده

هفت تپه و کارکراش ک‌کلی سر و صدا کرد یادته حتی بازداشت شدن انرپ اتوبوس گرفتن بیان تهران چون مشکلشون بعد چند سال توسط ایشون  حل شد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یسری ادم خالا با عر لولی چمبره زدن تو سایت پاشن بیان بحث سیاسی بکنن مگ من شما سیاسی هستیم مگ این سایت جای سیاسته برید دمه مجلس هر چی میخاید بگید

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
همین دیگه  فک میکنید فقط شما مردم هستید بقیه شهروند درجه 4 هستن آدم نیستن اصن

همیشه همین طور پیش پیش قضاوت میکنی یا شانس من امشب اینطوری شده ؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یسری ادم خالا با عر لولی چمبره زدن تو سایت پاشن بیان بحث سیاسی بکنن مگ من شما سیاسی هستیم مگ این سای ...

عزیزم من عذر میخوام فضای تاپیکت رو خراب کردیم

یدونه تاپیک جدید بزن اینو گزارش میزنیم حذف شه 

من نه عزیزتم نه حق داشتی بیای اینجا درباره اون موضوع صحبت کنی من هیچ پست سیاسی نزدم ینی مایل نبودم ت ...

سطح لول بالای شما کاملا از طرز نوشتارتون مشخصه 

فکر کردم از روی ناآگاهی این حرفو زدی خواستم متوجه اشتباهت بشی 

ولی خب فهمیدم ناآگاهی نیست ....

ببخشید که تاپیکتون با پیام من مخدوش شد 

شعور و لول پایین منو به بزرگواری و متانت خودت ببخش 

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

همیشه همین طور پیش پیش قضاوت میکنی یا شانس من امشب اینطوری شده ؟

من به احترام استارتر دیگه ادامه نمیدم بحث رو 

اگه تاپیکی بود که مرتبط بود تگم کنید تا همو قضاوت کنیم 

یسری ادم خالا با عر لولی چمبره زدن تو سایت پاشن بیان بحث سیاسی بکنن مگ من شما سیاسی هستیم مگ این سای ...

حرف بدی نزده بنده خدا شما چرا دعوا داری 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️