بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@niniyar_2@niniyar_5 در خواست دارم شروع کننده بحث سیاسی تو تاپیکم رو تعلیق کنید من هیچ تاپیک سیاسی نزدم اونجام هم حرف یادم نمیاد فک نکنم چیز خاصی گفته باشم
نه میگم ربطی دولت نداشت کار قوه قضاییه بود و هست از همون اول
بله قبول دارم مرده پرست هستیم و الان میگیم خوب بود
ولی منصف باشیم نمیگم گل و بلبل بود ولی بیکار همنموند از این ور ب اون ور از این نقطه ب اون نقطه فقط برای احیا ،اخیای کارخونه و کلی کار مونده
هفت تپه و کارکراش ککلی سر و صدا کرد یادته حتی بازداشت شدن انرپ اتوبوس گرفتن بیان تهران چون مشکلشون بعد چند سال توسط ایشون حل شد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
همین دیگه فک میکنید فقط شما مردم هستید بقیه شهروند درجه 4 هستن آدم نیستن اصن
همیشه همین طور پیش پیش قضاوت میکنی یا شانس من امشب اینطوری شده ؟
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد