یکی ازفامیلامونه ۶بارتالارگرفت برای جشن عروسیش بهم خورد ۳بارازطرف همسرش ۲یا۳روزمونده بع عروسیش فوتی داشتن این بارهم همسرم و برادرزن عموش قرارشد بدون سروصداعروسی کنه فقط دامادتالاربگیره که رییس جمهور شهیدشد وتالارهاتعطیل الان میپرین سرم و ناسزامیگین ولی بنظرم عروسیش بشدت شومه!
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
فکر کن یعنی استارتر فکر میکنه رئیس جمهور یه مملکت مرده به خاطر پاقدم عروس فامیلشون🤦🏻♀️
ن عزیزم منظورم اون نیس ولی فک کن۶بارتالاربگیزی و هرباریکی بمیره اونم دوسه روزمونده به عروسیت
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ما یه دختر همسایه داشتیم خدا شاهده نامزد کرد پدر شوهرش دقیقا فرداش فوت شد عقد کرد سه روز بعدش مادر شوهرش فوت شد عروسی هم کرد چند وقت بعدش شوهرش فوت کرد همه میگفتند چه عروس نحسی نمیدونم این نحس بودن راسته یا دروغ وای ما اینو به چشم دیدیم
باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴 تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی... بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !