2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختری که اگه قدش بالای ۱۶۰عه دوس داره شبیه ملخ بشه

حلا منی ک ۱۶۳ قدمه بخوام ۴۸ کیلو شم شبیه ملخ میشم

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
بله ۵۵ بشی خوبی

الان ۶۵ کیلوم بخوام ۵۵ بشم ب نظرت با باشگاه پوستم خراب نمیشه؟

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
الان ۶۵ کیلوم بخوام ۵۵ بشم ب نظرت با باشگاه پوستم خراب نمیشه؟

با باشگا نه پوستت خراب نمیشه

با رژیم سخت و قرص لاغریه که پوست خراب میشه

باشگا برو در کنارش قند و شیرینی مصنوعی رو حذف کن. برنج و نونم یکمی کمتر از الان بخور

بنفشه🍃

با باشگا نه پوستت خراب نمیشه با رژیم سخت و قرص لاغریه که پوست خراب میشه باشگا برو در کنارش قند و ش ...

برنج نون در هفته ایی کلا تو روزای عادی خودم فقط یه بار میخورم زیاد دوست ندارم قند شیرینی هم نمیخورم م ولی ساقه طلایی شاید در روز یک عدد از کل بسته بخورم 

۵ روز در هفته هم باشگاه میرم