2777
2789
عنوان

تو استخدام به ظاهر توجه کنم؟

185 بازدید | 8 پست

منظور از ظاهر وایب  در برخورد اوله چند نفر بهم زنگ زدن خیلی خوب صحبت کردن اما از یکیشون که از پر بودن حرف زدنش خوشم اومد شمارشو ذخیره کردم وایب خوبی نگرفتم ازش متاسفانه توجه کنم به این ؟تجربه دارم از هر کس حسم خوب نباشه آخر یه ضربه ای میخوریم تو کار چکار کنم؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
بله به زیبایی طرف

نه نه اصلا زیبایی مد نظرم نیس انگار تو چشماش یه چیزی میبینم انگار یه صاف نبودن زلال نبودن یه همچین چیزی اصلا ربطی به زیبایی و نوع پوشش نداره

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نه اصلا زیبایی مد نظرم نیس انگار تو چشماش یه چیزی میبینم انگار یه صاف نبودن زلال نبودن یه همچین چ ...

از اولش خوشت نمیاد از یکی فردا همه کاراش رو مخته این احساسه هم اذیتت میکنه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اره حست خوب نیست استخدام نکن من بودم نمی کردم 

آره آفرین دلم نمی‌خواهد پشیمون شم 

توجه کنید ولی ملاک اصلی قرار ندید

نه ملاک اصلی نیست ولی خوب انگار تجربه شده و از همون اول دیگه نمیتونم اعتماد کنم انگار مثلا درونشو میبینم کدری باطن تو ظاهر یکم مشخص باشه مثلا یه همچین چیزی