2777
2789
عنوان

برنامه نویسی درآمد❌️❌️❌️

588 بازدید | 58 پست

من ۱۹ سالمه میخوام تابستون برنامه نویسی رو شروع کنم ریاضی و هوش تحلیلیم خوبه زبانم متوسط رو به ضعیفه و به کار با کامپیوتر علاقه دارم چندتا کد نویسی ساده انجام دادم وعلاقم بهش بیشترم شد چندتا سوال داشتم از برنامه نویسای سایت

بنظرتون با این مشخصات موفق میشم تو اینکار ؟ 

اگه خیلی تلاش کنم بعد حدودا چند وقت به درآمد حداقل ۷ و ۸ تومن میرسم؟ 

شنیدم بهترین روش یادگیری کارآموزی رفتنه بنظرتون این روش برای حرفه ای شدن جواب میده و میشه از همین اول برای کارآموزی اقدام کنم؟

علاقم به برنامه نویسی سایته بهترین زبان از لحاظ درآمدی و راحتی برای تازه کار چیه بنظرتون؟

اگه منبع خوبی به فارسی می‌شناسید برای یادگیری میشه معرفی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم طراح وب سایتم 

اگر میخوای موفق شی باید زبانت رو تقویت کنی ببین باید بهترین زبان کدنویسی برای وب هم جاوا اسکریپته که اول باید برای شروع 

Html  و بعد Css بعدش هم js یاد بگیری هر چقدر سطح خودت رو ارتقا بدی قطعا به درآمد بیشتری می‌رسی

برای درآمد هم اساسی یاد بگیری دو سال تهش طول می‌کشه ولی بعدش پول پارو میکنی

و به جای این که کلاس بری پولت رو حروم کنی از یوتیوب یا سایت سبز لرن منبع های خوبین بشین یادبگیرد نگاه کن بنویس انجام بده باهاشون

هر سوالی راجب کامیپوتر برنامه نویسی گوشی داشتین ازم بپرسید میتونم کمکتون کنم🥹

[QUOTE=339949230]پایتون خوبه میتونی با اون کار کنی [/QUOTE

همین مدنظرم بود ولی از یه برنامه نویس شنیدم بعدا که حرفه ای بشی یجاهایی به مشکل برمی‌خوریم با پایتون چون کداش سطحیه یه اینجور چیزی 

ولی با پایتون کار کردم چندتا کد خیلی زبان شیرین و قابل درکیه

ببین من خودم طراح وب سایتم  اگر میخوای موفق شی باید زبانت رو تقویت کنی ببین باید بهترین زبان ک ...

بله زبان که قطعا لازمه 

نمیشه کنار یادگیری زبانای برنامه نویسی رو اونم کار کنم؟ تسلط رو انگلیسی خیلی زمان‌بر میشه

خیلی ممنون بابت راهنماییتون

[QUOTE=339949230]پایتون خوبه میتونی با اون کار کنی [/QUOTE همین مدنظرم بود ولی از یه برنامه نویس شن ...

خب تو که فعلا حرفه ای نیستی برای شروع پایتون از همه بهتره خیلی نیازی به زبان با ریاضی نداره 

.....

[QUOTE=339949230]پایتون خوبه میتونی با اون کار کنی [/QUOTE همین مدنظرم بود ولی از یه برنامه نویس شن ...

من یه 10 سالی هست برنامه نویسی میکنم. اون رفیق برنامه نویست کاملا درست گفته. همه جا پایتون میشنوید ولی واقعا بازار کار ضعیفی داره. درسته یادگیریش آسونه و میتونی ازش شروع کنی، ولی اشتباهه بزرگیه اینکارو کنی چون به نحوه کدنویسیش عادت میکنی و خیلی سخته زبان دیگه ای رو انتخاب کنی. چون ذهن تحلیلی هم داری، اصلا سمت html- css  javascript نرو چون دلتو میزنه. ذهن تو ساخته شده واسه برنامه نویسی سمت سرور(backend developer). زبون C#.NET یا php پیشنهاد منه که بیشترین بازار کار رو دارن. الانم توو بهترین سن یادگیری برنامه نویسی هستی. من توو یه شرکتی 10 تا کارآموز آموزش دادم همشون هم سن خودت بودن، الان همشون رفتن توو شرکت های خوب کار میکنن. حقوقاشون تقریبا 30 تومن هستش.

علاقه طراحی سایتت هم خیلی خوبه چون حداقل 80 درصد بازار کار طراحی سایت و سامانه هستش.

کارآموزی بهترین روش یادگیری هستش ولی اگه توو شرکت مناسب نری میتونه باعث بشه چند سال از عمرت تلف شه. تقریبا 10 درصد شرکت هایی که کارآموز میگیرن، واقعا برنامه نویسی رو یاد میدن. معمولا شماهارو میزارن توو قسمت گزارش گیری و تست نرم افزار و فرم ساز و .... پس همینوجوری نرو واسه کارآموزی مگه اینکه یکی از رفیقات یه شرکتی رو معرفی کنه.