2777
2789
عنوان

رحم تک شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 6965 بازدید | 70 پست
منم پیشش رفتم و گفتن علت سقطا رحمت نیست...و بدشانسی یا مشکلات کروموزومیه...رفتم پیش رزاقی گفت توی با ...

منم والا نصر گفت مشکل کروموزومیه من جفتشو تو ۷هفته سقط کردم من ب نصر گفتم عملم کن گفت من اپه عملت کنم خودمو نمیبخشم باید مطمین بشم بعد عملت کنم

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
منم پیشش رفتم و گفتن علت سقطا رحمت نیست...و بدشانسی یا مشکلات کروموزومیه...رفتم پیش رزاقی گفت توی با ...

به منم همین رو می گن ولی ا خه بد شانسی تا چه حد😢😢 من ژنتیک خودم و شوهرم هم مشکلی نداشت.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم اومدم پیش یه دکتر دیگه هیسترو کردم ک فقط تشخیص قطعی برای تک شاخیم داده بشه و ضخامت نامنظمم منظم بشه...اما پشیمونم واگه نصر بفهمه کلمو میکنه

گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
نصر به تو گفت شاخات خوبه اما به من گفت تو زایمان زودرس میگیری اصلا هم نگفت شاخت خوبه اصلاااااا نکفت ...

نصر كلا استرس زياد ميده خيلي جديش نگير

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
من عمل نکردم ولی دکترم دکتر نصر بود گفت اپه تو این بارداریت ب مشکل خوردی عملت میکنم اگه خواستی عمل ک ...

عزیزم منم پیش نصر رفتم سونو دادم. عملمم پیش اصفه بهترینه 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
ا...خوب پس پیش کسوتی😉 من هر دفعه می رم تو اون تاپیک برای همه از ته قلب دعا می کنم شما هم تو فکر بو ...

عزیزمی....انشاالله خدا خودش یه نگاه عمیق و خاص به منتظراش بندازه...و عاقبت ماهم مادری کردن برای هدیه های سالمو صالح خدا باشه امیدوارم...

عزیزم منم پیش نصر رفتم سونو دادم. عملمم پیش اصفه بهترینه 

نصر خيلي باسواده من دكترم پيري بود ولي چون زايمان نميكرد رفتم نصر خيلييي كار درسته

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
نصر كلا استرس زياد ميده خيلي جديش نگير

امیدپارم همین باشه...عجییییب پشیمونم برا هیستروم...نصر تاکید کرد اصلا رحمتو دست نزن....بهش فکر میکنم عصبی میشم ولی نامنظمی ضخامتم برطرف شد ...بخاطر سقطای مکرر داغون شده بودو نازک الان خوب شده

پيش نصر كردي

نه پیش یه دکتر دیگه ک خیلیم تازه کار بود اما فوق تخصص بود....نصر اصلا موافق عمل نبود

دکترت کیه

صفارزاده دکتر اصلی هست.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

سلام من 24سالمه و  تو ماه 8 بارداریم و امروز متوجه شدم که رحم من تک شاخ هست هنوز سونوگرافی ندادم و خیلی نگرانم.  من خیلی ناراحتم تورو خدا راهنمایی کنید بچم سالم به دنیا میاد؟ 

سلام من 24سالمه و  تو ماه 8 بارداریم و امروز متوجه شدم که رحم من تک شاخ هست هنوز سونوگرافی نداد ...

سلام عزیزم...شما دیگه اخراشی..مطپین باش هییییچ مشکلی پیش نمیاد ..وسروقت بدنیا میاد جوجه ی خوشکلت ..وضعیت ما شبیه بچه های دوشاخیه ک بچه توی یه شاخش رشد میکنه..و من خیلیا رو میشناسم با رحم دوشاخ بچه هاشونو سروقت بدنیا اوردن انشالله از شمام همینه..

سلام من 24سالمه و  تو ماه 8 بارداریم و امروز متوجه شدم که رحم من تک شاخ هست هنوز سونوگرافی نداد ...

عزیزم دکتر بهت چی میگه چی شد لطفا بیا و روزمرگیاتو برامون بگو از میزان استراحتت تا حرف دکترو داروهات

نمونه برداری از مایع آمنیوسنتز یا مایع دور جنین کرج کجا برم

هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص در کرج ، فردیس ، تهران

سونوهیسترو گرافی  توسط پزشک متخصص خانم.

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی برای هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

https://telegram.me/akserahembidard

http://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم