2777
2789
عنوان

رحم تک شاخ

6944 بازدید | 70 پست

کسی با رحم تک شاخ بوده بارداریش به ثمر نشسته باشه بدون استراحت مطلق..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

این چند شاخ بودن تو چه آزمایشی معلوم میشه?

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

تو هیچ ازمایشی..... توی سونوی رنگی و عکس رنگی و ام آر ای....البته دوشاخ توی سونو معمولیم مشخص میشه....تک شاخ موزیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چند شاخ بودن تو چه آزمایشی معلوم میشه?

من رحمم دوشاخه بود ک تو سونو معمولی هم متوجه نشدن و دوتا سقط انجام دادم عکس رنگی انداختم اونجا شک کردن رفتم عکس و سونوی چند بعدی اونجا تشخیص رحمم کمانی کردن

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

ای بابا...این رحمم پس ممکنه برای آدم شاخ بشه😕😕

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

من رحمم دوشاخه بود ک تو سونو معمولی هم متوجه نشدن و دوتا سقط انجام دادم عکس رنگی انداختم اونجا شک کر ...

رحم کمانی مشکلی ایجاد نمیکنه البته اگه جنین روی دیواره ی سپتوم لانه گزینی نکرده باشه...ولی رحم تک شاخ یا دوشاخ کامل جای بچه کمه و توی ماهای اخر احتمال زایمان زودرس زیاده متاسفانه...من کسی هم ندارم برا مراقبت میخام بدونم کسی ک این شرایطو داشته دوران بارداریش چطوری بوده

ای بابا...این رحمم پس ممکنه برای آدم شاخ بشه😕😕

کل پروسه بچه دار شدن شاخه والا...من ۳تا سقط داشتمتازه غهمیدم رحمم هم تک شاخه اما گفتن سقطا ربطی به رحم نداشته و این ناهنحاری فقط باعث زایمان زودرس میشه....هییییییی  

رحم کمانی مشکلی ایجاد نمیکنه البته اگه جنین روی دیواره ی سپتوم لانه گزینی نکرده باشه...ولی رحم تک شا ...

منن ک دوتا بارداریم ب مشکل خورد البته دکتر با قطعیت نگفت ک مشکل از رحمنه نمیدونم منم خیلی نگرانم ایشالا ک واسه توام مشکلی پیش نمیاد الان چتد وقتته؟؟زیر نظر دکتر خاصی بودی

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
کل پروسه بچه دار شدن شاخه والا...من ۳تا سقط داشتمتازه غهمیدم رحمم هم تک شاخه اما گفتن سقطا ربطی به ر ...

فاطی توی؟؟ تا دیدم رحم تک شاخ فوری اومدم بگیرمت ببرمت براگروه نمیدونستم خودت تاپیک زدی    

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
منن ک دوتا بارداریم ب مشکل خورد البته دکتر با قطعیت نگفت ک مشکل از رحمنه نمیدونم منم خیلی نگرانم ایش ...

نگران نباش تازه رحمای دوشاخو جراحی میکنن میشه شبیه رحم شما کمانی...متاسفانه باردار نیستم فعلا درگیر کارای درمانی  برای سقطمم اما ترس دارم از بارداری بخاطر تجربه های یدم میخام اطلاعات بیشتری بگیرم و بارداریه بی استرس تری پیش ببرم انشااالله

منن ک دوتا بارداریم ب مشکل خورد البته دکتر با قطعیت نگفت ک مشکل از رحمنه نمیدونم منم خیلی نگرانم ایش ...

عزیزم منم دوشاخم ازنوع سپتوم میخام عمل کنم. شما پیش کی عمل کردی؟

[QUOTE=43923264]فاطی توی؟؟ تا دیدم رحم تک شاخ فوری اومدم بگیرمت ببرمت براگروه نمیدونستم خودت تاپیک زدی   &nbs ...[/        سارااااا......ها خودممم 

عزیزم منم دوشاخم ازنوع سپتوم میخام عمل کنم. شما پیش کی عمل کردی؟

عمل نکرده دوستمون رحمش کمانیه دوشاخ کامل نیست

من رحمم دوشاخه بود ک تو سونو معمولی هم متوجه نشدن و دوتا سقط انجام دادم عکس رنگی انداختم اونجا شک کر ...

اهان کمانی.فک کردم عمل کردی. مشکل نداره کمانی خیلی قوسش کمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز