2821
2789
عنوان

رحم تک شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 6965 بازدید | 70 پست
[QUOTE=43923264]فاطی توی؟؟ تا دیدم رحم تک شاخ فوری اومدم بگیرمت ببرمت براگروه نمیدونستم خودت تاپیک ز ...

فدات بشم دنبال تک شاخی . بابا انقدر خودت نگران نکن قربون اون شاخ تپلت . 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید

سارا خواهری کن تک شاخا رو جمع کننننن خیلی کمن ...شما دوشاخا خیالتون راحتهههه هااااا به داد ما برسیییییین خواهراااااااااا

گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات بشم دنبال تک شاخی . بابا انقدر خودت نگران نکن قربون اون شاخ تپلت . 

نصر به تو گفت شاخات خوبه اما به من گفت تو زایمان زودرس میگیری اصلا هم نگفت شاخت خوبه اصلاااااا نکفت ...رفته رو مخم لامصب

سارا خواهری کن تک شاخا رو جمع کننننن خیلی کمن ...شما دوشاخا خیالتون راحتهههه هااااا به داد ما برسییی ...

چشم فداتشم. ولی بخدا اصلا نگرانی نداره.تو ماشالا رحمت خوبه. انشالا بقیه مشکلاتت حل بشه اسونترینشهمین رحمته.توکل بخدا. منم ک هنوز نرفتم عمل بشدت استرس دارم . البته استرس بیهوشی دارم .خدا خودش ب دادمون برسه

چشم فداتشم. ولی بخدا اصلا نگرانی نداره.تو ماشالا رحمت خوبه. انشالا بقیه مشکلاتت حل بشه اسونترینشهمین ...

نترس اصلا بیهوشی خیلی خوبه خخخخ من دوبار تو اطاق عمل رفتم الان بگن بیا بازم اتاق عمل بی هیچ استرسی میرم خیلی خوبه بیهوشی یه خابه عمیقه اوففف خخخ عالیه

کل پروسه بچه دار شدن شاخه والا...من ۳تا سقط داشتمتازه غهمیدم رحمم هم تک شاخه اما گفتن سقطا ربطی به ر ...

فدات برم عزیز. منم سقط داشتم امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی.

من پرسیدم می خواستم مطمئن بشم رحم چند شاخه با عکس رنگی معلوم میشه فقط یا راه دیگه ای هم داره.

والا چند روز پیش یه تاپیک درد و دلی زدم در مورد سقط هام یه خانمی که بنده خدا نیتش خیر بود آخر سر هم البته از من عذر خواهی کرد ولی یهو بد موضع گرفت که من چرا نمی رم عکس رنگی بندازم. بهش می گفتم بابا من دکترم گفته سقط هات به خاطر مشکلات تقسیمات سلولی هست من هر دو سقطم زیر دو ماه بوده  الان تازه پروسه اقدام رو شروع کردم دکترم هم گفته ضرورتی برای عکس رنگی نیست. من تمام آزمایش خونها ژنتیک اسپرم انعقادی ایمنی و....خوب بوده.

حالا این چند شاخی درمان هم داره دکتر به شما چی گفت راه چاره چیه?

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

نصر به تو گفت شاخات خوبه اما به من گفت تو زایمان زودرس میگیری اصلا هم نگفت شاخت خوبه اصلاااااا نکفت ...

نصر کلی گفت فدات .گفتم دکترا گفتن رحم اجاره. بدش اومد گفت اصلا اینجور نیس.وگرنه شاید منم میگفتم احتمال زایمان زودرس داره میگفت

اره باخودشوو گفتن بعدشم فاطی بخدا من اون رحم تو دیدم شاخت اندازه هردوتا رحم منه سایزشم ک گفتی برام. تازه به همه دوشاخا میگن زایمان زودرس. الی و شادی و سوها و اسمان ابی و سارگل اینا همه مثل تو هستن چون بچه تو یه شاخشونه والا  بخدا رحم تو از الی و سوها خیلی بهتر. تازه فاطی دکتر ب اونام گفته بود زایمان زودرس ب سوها گفته بودن مطمین باش همون اوایل میندازی.اینا ک به همه میگن.پس انقدرخودت نگران  عزیزم توکلت بخدا باشه 

تو هیچ ازمایشی..... توی سونوی رنگی و عکس رنگی و ام آر ای....البته دوشاخ توی سونو معمولیم مشخص میشه.. ...

راستی شما همون فاطیمو تاپیک مایدام سقط مکرر از پیگیری تا درمان هستید? من اونجا خیلی می رم.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

علت سقطای منم همون مشکلات تفسیمات سلولی یا کروموزومیه چون توی ۶هفته توقف رشد میشن...رحم تک شاخ اصلا درمانی نداره دوشاخم درصورت سپتوم بودن میشه عمل کرد وتازه میشه شبیه یه رحم ارکوییت کامل سپتومو برنمیدارن  چون ممکنه رحم پاره بشه...شما نگران نباش قطعا مشکلت فقط کروموزومی بوده عین خودم من ۸ماه پردنیزلون مصرف کردم  والان دارم قطعش میکنم  چون تا مهرماه قصد بارداری ندارم....

راستی شما همون فاطیمو تاپیک مایدام سقط مکرر از پیگیری تا درمان هستید? من اونجا خیلی می رم.

اره خودمم  

عزیزم منم دوشاخم ازنوع سپتوم میخام عمل کنم. شما پیش کی عمل کردی؟

من عمل نکردم ولی دکترم دکتر نصر بود گفت اپه تو این بارداریت ب مشکل خوردی عملت میکنم اگه خواستی عمل کنی حتما گیشش برو بهترین دکتر تهرانه بخدا

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
فدات برم عزیز. منم سقط داشتم امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی. من پرسیدم می خواستم مطمئن بشم رحم چن ...

دکترت کیه

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
من عمل نکردم ولی دکترم دکتر نصر بود گفت اپه تو این بارداریت ب مشکل خوردی عملت میکنم اگه خواستی عمل ک ...

منم پیشش رفتم و گفتن علت سقطا رحمت نیست...و بدشانسی یا مشکلات کروموزومیه...رفتم پیش رزاقی گفت توی بارداری باید سرم بزنی ولی پردنیزلون نباید بخوری اما پیش دکتر شرکت فوق تخصص ایمنی رفتم گفتم پردنیزلونو مصرف کنم و الان چون قصد بارداری ندارم فعلا قطعش کردم..

اره خودمم    

ا...خوب پس پیش کسوتی😉

من هر دفعه می رم تو اون تاپیک برای همه از ته قلب دعا می کنم شما هم تو فکر بودی ایشالله که آخر سریال دردسرهای بارداری خوب تموم بشه. من که از خود مایدام خیلی خوشم می یاد با اون همه زجر و پیگیری آخرش باردار شد ایشالله همه ما یه روزی بچه دار بشیم😊