2777
2789
عنوان

رحم تک شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 6965 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام فاطیمو جون منم امروز فهمیدم تک شاخم با یه لوله😔ترو خدا بیا و بگو چکار کردی تو این مدت

سلام دوست جدید تک شاخی خودم ...من فقط افسردگی گرفتم تا مدتی سرهمین قضیه الان سعی میکنم بهش فکر نکنم چون خیلیااااااااا رو الان دیگه میشناسم ک بارحم ما بارداری بی دردسرساز رو گذراندن و انشالله ماهم جزو اونا ....شما چند سالته کی تصمیم ب اقدام داری ..؟ 

گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
سلام دوست جدید تک شاخی خودم ...من فقط افسردگی گرفتم تا مدتی سرهمین قضیه الان سعی میکنم بهش فکر نکنم ...

من ۲۷ سالمه عزیزم هنوز اقدام جدی نکردم ، منم خیلی دیدم که با رحم تکشاخ باردار شدن امیدوارم برای ما هم مشکلی پیش نیاد

[QUOTE=70160841]من ۲۷ سالمه عزیزم هنوز اقدام جدی نکردم ، منم خیلی دیدم که با رحم تکشاخ باردار شدن امیدوارم برای ما ه ...[/QUOTEانشاالله با یاری خدا مشکلی پیش نمیاد

فدات بشم دنبال تک شاخی . بابا انقدر خودت نگران نکن قربون اون شاخ تپلت .  

عزیزم شما هم رحم تک شاخ هستین؟اگه گروهی دارین به من هم اطلاع بدید لطفا درخواست دوستی میدم

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
سلام دوست جدید تک شاخی خودم ...من فقط افسردگی گرفتم تا مدتی سرهمین قضیه الان سعی میکنم بهش فکر نکنم ...

منم باردار شدم دو هفته دیگه میرم برای سونوی قلب اگه گروه تلگ رام دارین بهم بگین

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
منم تک شاخم .یه سقط داشتم ۶ هفته دو سال پیش  دو هفته پیش عکس رنگی دادم و لاپارا مشخص شد تک شاخ ...

سلام عزیزم ...من بعد مدتها اومدم سر زدم این پیام شمارو دیدم به همراه تیکر بارداری خیلی برات خوشحال شدم عزیز دلم...میشه از وضعیتت بیشتر بگی ...دوقلو داری..؟؟

منم باردار شدم دو هفته دیگه میرم برای سونوی قلب اگه گروه تلگ رام دارین بهم بگین

سلام الی جانم خوبین عزیزم باردارین به سلامتی..؟میشه از وضعیتت بیشتر بگی دوستم..؟؟اینجا بشه تجربه برا تک شاخا و مادرای نگران ک به ارامش برسن انشااالله

من ۲۷ سالمه عزیزم هنوز اقدام جدی نکردم ، منم خیلی دیدم که با رحم تکشاخ باردار شدن امیدوارم برای ما ه ...

دوستم شمام باردارین الهی شکررررر..لطفا بیاین از تجربه ها و دوران بارداریتون بگین برا ما وبقیه دوستان امیدواری بشه ..بعد خیلی وقت اومدن سرزدم خداروشکر فقط خبرای خوش دیدم

دوستم شمام باردارین الهی شکررررر..لطفا بیاین از تجربه ها و دوران بارداریتون بگین برا ما وبقیه دوستان ...

سلام عزیزم بله به لطف خدا منم باردارم الانم بیمارستانم عمل سرکلاژ انجام دادم همه چیز خیلی خوب و راحت پیش رفت ایشالا شما هم به زودی با خبرای خوش بیای

سلام عزیزم ...من بعد مدتها اومدم سر زدم این پیام شمارو دیدم به همراه تیکر بارداری خیلی برات خوشحال ش ...

سلام نه گلم هنوز باردار نشدم .اون تیکر بارداری و بخاطر قانون جذب زدم یه تاپیک هستیم پر از انرژی مثبته و حال خوبه که خیللللیا با به کارگیری قانون جذب باردار شدن

خدایا شکرت که مامان شدنم نزدیکه😍
سلام نه گلم هنوز باردار نشدم .اون تیکر بارداری و بخاطر قانون جذب زدم یه تاپیک هستیم پر از انرژی مثبت ...

منم خیلی به مثبت اندیشی و امیدواری اعتقاد دارم ...از صمیم قلب برات ارزوی واقعیه این تیکرو دارم دوست عزیز..

سلام عزیزم بله به لطف خدا منم باردارم الانم بیمارستانم عمل سرکلاژ انجام دادم همه چیز خیلی خوب و راحت ...

به سلامتی عزیزم خدا برات حفظش کنه ..خوبه رفتی سرکلاژ خیالت راحت میشه دوستم