2777
2789
عنوان

من دلم می خواد درست بشه ولی 🥹

154 بازدید | 18 پست

ولی میدونم اون لجباز تر از این حرفاست که بپذیره مشکلشو و  حل کن  

دوسم نداره به نظرتون به مشاور گفت مهرشو میدم بره شکایت کنه امضا میکنم  آقایون شما اگه کسی رو بخواین حاضرین برا زندگیتون هر کاری بکنین ؟

درسته من بدون اون اذیت میشم ولی دیگه با اونم نمیتونستم نمی تونستم هر روز جنگ اعصاب. و روان داشته باشم با خودم 😭😭🥹

کسی ک واقعا دوستت داشته باشه قطعا واسه داشتنت و بودنت تلاش میکنه 

و اگه نکرد ؟ یعنی دوسم نداشته درسته؟ چون کفری شد از این که درخواست طلاق دادم و مشاور قبل طلاق رفتیم 

خونوادشم از اونایی هستن که بفهمن درخواست طلاق دادم میگن  دیگه این زندگی زندگی نمیشه و طلاقش بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اگه نکرد ؟ یعنی دوسم نداشته درسته؟ چون کفری شد از این که درخواست طلاق دادم و مشاور قبل طلاق رفتیم& ...

رفتارهای شما هم مهمه ک چیکار کردی شاید کاری کردی از چشش افتادی

فرقی نمیکنه اگه کسی واست تلاش نکرد بفهم یا دوستت نداره یا ازت خستس و نبودنت رو ترجیح میده

منم از همسرم جدا شدم 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
رفتارهای شما هم مهمه ک چیکار کردی شاید کاری کردی از چشش افتادی فرقی نمیکنه اگه کسی واست تلاش نکرد ب ...

اون ده روز که خونه بابام بودم زنگ زد پیام داد ولی جوابشو ندادم ولی بهش گفتم که دوسش دارم ولی دیگه نمیدونم باید چیکار کنم تو جلسه اول مشاوره با نفرت بهم نگاه می‌کرد خودش منو به اینجا رسوند مشاور کفت مشکلتون قابل حله  ولی حق رو هم داد به من 😑🥹  تا حدی عصبی بود که مشاور بهش گفت می خوای بیا بشین جای من 

اون ده روز که خونه بابام بودم زنگ زد پیام داد ولی جوابشو ندادم ولی بهش گفتم که دوسش دارم ولی دیگه نم ...

شما ک نمیخوای جدا شی یکم کوتاه بیا 

جفتتون کوتاه بیاین مشکلتون قابل حله

شما ک نمیخوای جدا شی یکم کوتاه بیا  جفتتون کوتاه بیاین مشکلتون قابل حله

۱۳روز دیگه جلسه بعدی مشاور گفت باهم ارتباط نداشته باشین  حس میکنم اینجوری بیشتر سرد میشیم که مامانم اینام میگن باید اون زنگی پیامی چیزی بزنه بیاد منت کشی اینجوری برگردی خودتو سبک کردی 

۱۳روز دیگه جلسه بعدی مشاور گفت باهم ارتباط نداشته باشین  حس میکنم اینجوری بیشتر سرد میشیم که ما ...

مشاور درست گفته 

ارتباط نداشتن باعث میشه طرفین دلتنگ هم بشن بخصوص مرد

ولی اگه ارتباط باشه شما ک مشکل بین تون حل نشده امکان داره باز جنگ و دعوا کنید و مشکل بزرگتر بشه و حل نشه 

ب حرف مشاور گوش بده شما هم هیچ کاری نکن 

اگه میخوای همه چیز بدتر بشه و درست نشه برو پیام بده زنگ بزن التماس کن

اخلاقی بود ؟ اخه مشاور بهمون گفت قابل حله ولی اگه خودتون بخواین 

بله اخلاقی و رفتاری بود

به منم گفت قابل حله ولی خب دیگه من نخواستم درست بشه جدا شدم من ۲۰ سالم بود جدا شدم الان ۲۳ سالمه

اره درست میشه هیچ مشکلی نیست ک حل نشه

بله اخلاقی و رفتاری بود به منم گفت قابل حله ولی خب دیگه من نخواستم درست بشه جدا شدم من ۲۰ سالم بود ...

اهان الان ازدواج نکردی هنوز؟ من دلم می خواد درست شه ولی حس میکنم اون تحت تاثیر مامانش ایناست و قبول نمیکنه که مشکل داره 

اهان الان ازدواج نکردی هنوز؟ من دلم می خواد درست شه ولی حس میکنم اون تحت تاثیر مامانش ایناست و قبول ...

خواستگار داشتم ولی ن ازدواج نکردم انگار نمیتونم ب مرد دیگه ای اعتماد کنم کلا فراری ام و حس بدی میگیرم