2777
2789
عنوان

من دلم می خواد درست بشه ولی 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 18 پست
شما چرا نخواستی دیگه؟ 

چون خسته شده بودم همش خانوادش دخالت میکردن تو کارم 

شوهرمو پر میکردن اونم می اومد اجرا میکرد

بچه ۳ ماهمو از بغلم میگرفت میبرد پیش مادرش بعد ند روز می اورد 

خودش بدل و بددهن بود همش تهمت میزد فحش میداد و خیلی اسیب های روحی روانی بهم زدن من خودکشی کردم از دستشون خیلی تحمل کردم  ولی اخرش بریدم بچمو ازم گرفتن 

با این ک مادر بودم دیگه تحملش سخت بود برام

الان بعضی وقتا ک بچمو می بینم دلم آتیش میگیره ک نمیتونم بغلش کنم بهش بگم مامان 

واسه اون بچه یه غریبم اصلا منو نمیشناسه 

خودت تصور کن و خودتو بذار جای من ک چقدر سخت گذشته بهم و الانم داره سخت میگذره 

من موافق طلاق نیستم شما هم در حد امکان کوتاه بیا و سعی کن رابطه رو با سیاست بسازی

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
خواستگار داشتم ولی ن ازدواج نکردم انگار نمیتونم ب مرد دیگه ای اعتماد کنم کلا فراری ام و حس بدی میگیر ...

خدا لعنت کنه خانواده هایی که باعث میشن آدم دیگه به هیشکی اعتماد نکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خسته شده بودم همش خانوادش دخالت میکردن تو کارم  شوهرمو پر میکردن اونم می اومد اجرا میکرد ...

وای عزیزم واقعا متاسفم  از خدا می خوام به قلبت آرامش بده  من که بچه  ندارم اینقدر سختمه شما که دیگه بچه هم داشتین   ممنون از راهنمایی هات❤️

وای عزیزم واقعا متاسفم  از خدا می خوام به قلبت آرامش بده  من که بچه  ندارم اینقدر سخت ...

به هر حال جدایی سخته حتی اگه ادم با بدترین ادم باشه چه برسه این وسط بچه هم باشه باز بدتر

انشاالله موفق باشی 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه