2789
عنوان

لرستانی ها

247 بازدید | 17 پست

من لرستانیم امروز استادم جلو همه مسخرع لرستانی ها کرداعصابم خورد شد همه خندیدند

حالا استادم پزشکه و رییس اموزشمون هم هست 

من فقط گفتم نه استاد لرها مهمون نواز ومهربونن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لر ها خیلی خووین

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خودت لری

نه 

ولی بشدت افراد خوبی هستن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چی گفت 

د مورد یه مریض که لر بودخ حرف زد طوری گفت که مثلا طرف احمق بود و بعد گفت یه مریض داشتم لر بود تشکر کرده گفتم عه لرها هم بلدن تشکر کنند 

گفت ۲تا دوست دارم رفتند لرستان کار کنند فرار کردند همه تفنگ دارند ادم میکشند و کلا فهمشون اینه که بابد مریض خوب بشه وگرنه میکشنند

د مورد یه مریض که لر بودخ حرف زد طوری گفت که مثلا طرف احمق بود و بعد گفت یه مریض داشتم لر بود تشکر ک ...

حتمن خاطره خوبی نداشته ببخشید منم از بعضی از لر ها خوشم نمیاد چون بدی دیدم ولی همشون بد نیستن مثل همه قوم ها خوب بد دارن