2777
2789
عنوان

چجوری با مشکلاتتون کنار میاید

60 بازدید | 12 پست

من وقتی یه مشکلی برای بوجود میاد کلی قکر و خیال میکنم،  گاهی گریه میکنم،  به کسیم نمیتونم بگم ، فقط به خدا میگم 

شما اینجور مواقع چیکار میکنید 

این مواقعی که نمیدونید آخر این چالشی که دارید چی میشه؟

کنار نمیام

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرص و غصه میخورم بعد ک طاقتم تموم میشه میدوئم بغل شوهرم و گریه میکنم یکمم غر میزنم و...

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
حالا اگه همون شوهرت مسبب این حال بدت بود چکار میکنی

اگ حالمم بد کنه یکم بهش بی تفاوت میمونم بعد گریم در میاد ،میاد منت کشی و باز حالمو خوب میکنه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بنظر شما اگه ادم مثل دوروبریاش زندگی نکنه کار اشتباهیه؟ من واقعا نمیتونم مهمونی و رفت و امد رو تحمل کنم اعصابم نمیکشه دوست ندارم مثل بقیه زندگی کنم رفت و امد روحیه مو ضعیف میکنه اعتماد به نفسم رو میگیره اعصاب واسم نمیمونه واقعا نمیتونم با ادمها کنار بیام تنهایی راحتم دوست دارم جوری که خودم راحتم زندگی کنم از اینکه یک عمر به حرف اطرافیان زندگی کردم روح و روانم نابود شد هسته شدم منم ادمم پس چرا میگن جوری که دوست داری زندگی کن حرف مردم برات مهم نباشه ولی اطرافیانم درکم نمیکنن و منو مثل ربات میدونن که هرچی اونا میگن باید بدون علاقه و از روی اجبار انجام بدم همین باعث میشه از زندگی لذت نمیبرم و اعصابم داغونه و با هیچ مشکلی کنار نمیام و همیشه درحال دعوام. خب بزارن جوری که دوست دارم زندگی کنم مگه تنهایی چشه؟ اطرافیانم از تنهایی میترسن و چون خودشون میترسن منو نمیزارن تنها بمونم . بابا تو از تنهایی بیزاری تو میترسی من که تنهایی رو دوست دارم و برعکس شما از جمع بیزارم چرا باید جوری که شما دوست دارین زندگی کنم من نمیخوام ربات باشم و اونا برام برنامه بچینن . اگه به حرف اونا زندگی کنم هیچی از زندگی  نمیفهمم خب چرا آفریده شدم؟ چرا روانشناسا میگن هرجور دلت خوشه زندگی کن به من میرسه همه چیز برعکس میشه بنظر شما حرف من بی منطقیه؟ 

بنظر شما اگه ادم مثل دوروبریاش زندگی نکنه کار اشتباهیه؟ من واقعا نمیتونم مهمونی و رفت و امد رو تحمل ...

منم مثه شمام ، تنهایی رو ترجیح میدم ولی خب یه وقتایی یه جاهایی حتی شده به زور خودم میرم ، چون نمیخوام به تنهایی عادت کنن و منزوی بشم 

درسته تنهایی خوبه ، آدم آرومه ، به خودش فکر میکنه ولی نزار این رفتار درت بشه عادت ، اینطوری منزوی میشی ، انسان یه موجود اجتماعیه ، تو نمیتونی جدا از بقیه زندگی کنی 

منم قبلا مثه تو بودم ، ولی الان خیلیی جاهارو که حتی دوست هم ندارم میرم ، چون نمیخوام منزوی بشم 

نمیگم دائما در حال رفت و آمد و معاشرت باش نه ولی اعتدال رو رعایت کت که دچار مشکل نشی