2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم انگار مهم که با چی بازش کنی مثلا میگن میوه و نان و برنج خوب نیست

صد درصد.باید با پروتئین  یا عصاره قلم و لبنیات تخم مرغ   باز کرد.

وگرنه خوردن قند و کربوهیدرات هیچ فایده ایی نداره و بازهم ترشح انسولین و اون داستان‌ها اتفاق میفته

یه توضیح درمورد این رژیم به میدید؟ تو اون هشت ساعت چیا میخورید و تو اون شونزده ساعت چیا

من این برنامه غذایی رو از اینستا گرفتم و خوبه و از ۸۱ اومدم ۷۷ و الان یکی دو هفته میشه خودمو وزن نکردم 

تو اون ۸ ساعت صبحونه و ناهار و شام سرجاشه و میتونی بخوری فقط ساعتش متغیره 

و در روز دو تا میاندعوعده هم آزادی بخوری (تنقلات کلا حذفه) 

اون ۱۶ ساعت هم فقط و آب و چای و چای سبز و قهوه که بدون کالری هستن میتونی بخوری ولی آب حداقل روزی دو لیتر بخور که خیلی تاثیر داره 

ولی تو رژیمم هست 

خب رژیم کلا اشتباهه

ما باید سبک زندگی سالم داشته باشیم تا اخر .عمرمون

غلات و کربوهیدرات جز ضرر ب بدن هیچی ندارن.تحقیق علمی کلی هست خیلی دکترا هم باهاش/موافقن

گوشت خواری خالص با فسینگ واقعا بهترین کار ممکنه اگه بتونیم

من این برنامه غذایی رو از اینستا گرفتم و خوبه و از ۸۱ اومدم ۷۷ و الان یکی دو هفته میشه خودمو وزن نکر ...

اینکه مزاج آدم چی باشه تاثیری تواین برنامه نداره؟

مثلا میگن بلغمیا نباید زیاد آب بخورن وگرنه چاقتر میشن

البته من نمیدونم مزاجم چیه🥲

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

قلم گاو .بله چربی خیلی خوبه لازمه برای بدن واصلا چاق نمیکنه اتفاقا باعث چربی سوزی میشه البته فقط چ ...

مرسی طعمش تو غذا دوست دارم اما بعدش حس خفگی پیدا میکنم حس میکنم خیلی بده ....

نون عزیزم مشکل داره چه جو باشه چه گندم شما میخای التهاب‌های بدنت رو کم کنی ولی جو و گندم خیلی بدن ...

کره یا روغن حیوانی چی؟

اینا خوبن؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎