2777
2789
عنوان

حرکت عجیب نوزاد۹ماهه من میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 56 پست
ولی دکتر ببر حتما عزیزم. من از اوتیسم خیلی میترسم. چون بچع اشنامون صاف و سالم  بود. الان بنده خ ...

منم خیلی از اوتیسم‌میترسم ولی خب حرکاتش و‌هوشش خوبه اخه علایم‌اوتیسم‌اینه حرکات بچه مثل بچه های همسن‌مباشه

از مجا میدونی یعنی ممکنه یه نوزاد اینکارو کنه؟

کودکان بعضیاشون آره سرچ کن .اما بهتره ببر ی دکتر دقیقا بگه عادیه یا چیزیه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی از اوتیسم‌میترسم ولی خب حرکاتش و‌هوشش خوبه اخه علایم‌اوتیسم‌اینه حرکات بچه مثل بچه های همسن ...

پس هیچی نیس. خدا حفظش کنه ولی واس، اطمینان ی دکتر ببر

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

ای جان گوگولی هیچی نیس گلم نگران نباش

اخه همه میگن‌تشنجه شاید خیلی ترسیدم‌میگم اخه زیاد تکرار میکنه مگخ میشه ی بچه روزی جندین بار تشنج‌کنه وای قلبم ب درد اومد از استرس

این‌کارو جدیدا زیاد میکنه اینجور که یعنی روزی جندین بار تشنج‌میکنه وای نههههه

یه ویزیت می‌بری اگه تشنج باشه خداروشکر زود فهمیدی و درمان میکنی تاثیری رو مغزش نذاره اگه هم تشنج نبود خیالت راحت میشه

از این حالتاش فیلم بگیر ب دکتر نشون بده

نگران نباش ولی تشنج کودکان اکثرا یه همچین چیزیه

تشنج طیف گسترده ای داره فقط یه نوعش همراه با لرزشه بعضی انواع حتی در حد چند لحظه خیره شدن به یه جا ...

زن دایی من سرع داشت

موقع حمله خیره میشد یه نقطه

بهتره سریع تر بررسی بشه البته نگران نباشید 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

البته شاید باد معده میده یا ادرار میکنه برا همین تمرکز میکنه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بله دخترمنم تقریبا از ماه دختر شما شروع کرد ب این حرکت

من ب دکترش هم گفتم..

متاسفانه این حرکت برای خودارضاییه

بینه کودکان رایجه.

وقتی اونکارو میکنه سریع برو بغلش کن ببرش جای دیگ.. یا باهاش بازی کن..باید حواسشو پرت کنی هرجوررری شده. وقتی مانع بشی عصبی میشه گریه میکنه ولی گوش نده تو 

لطفا جدی بگیر

من نگرفتم🥲 گفتم یادش میره خودش ولی نرفت

هرچی بزرگتر شد وابسته تر شد و مسمم ب تکرارش

الانکه ۶سالشه هم گاهی بسرش میزنه بااینکه خیلللیی کم شده

بزرگ ک بشه سخت ترک میکنه

سره این انقد کتک و عصبانیت دید بچم😭

پشیمونم ک تو سن پایین ترکش ندادم،تقصیر خودم بود

این بچه مشکلی نداشت ک،یه حالت یا حرکت طبیعی بود

تو اشتباه منو نکن

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
بچه ها واله هر کدوم کارهای عجیب میکنن.اینم یاد گرفته اینطوری ریلکس کنه.خودش فهمیده چ کنه تا خوابش بب ...

منظورتون خودارضایی هست؟

چند نفر دیگه هم گفتن خودارضاییه ولی آخه بچه نه ماهه هم خود ارضایی میکنه؟