2777
2789
عنوان

حرکت عجیب نوزاد۹ماهه من میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 56 پست
بله دخترمنم تقریبا از ماه دختر شما شروع کرد ب این حرکت من ب دکترش هم گفتم.. متاسفانه این حرکت برای ...

از کجا میدونی خودارضایی بود دکتر گفت؟یعنی یچیز علمیه؟خب چکارکنم ببرم دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی خودارضایی بود دکتر گفت؟یعنی یچیز علمیه؟خب چکارکنم ببرم دکتر؟

بله من حرکاتشو ب دکتر گفتم

گفت خودارضاییه

میتونی خودتم تو گوگل بخونی علمیه و خیلی رایجه.

بچه برای تخلیه انرژی اینکارو میکنه درکی ازاین موضوع نداره.

دکترم ببری دارو نمیدن ک فقط میگه از سرش بنداز زودتر.

چندروز کاراتو ول کن شش دانگ حواستو بده ب بچه تا دیدی اونجوری نشست سریع حواسشو پرت کن.هرچی گریه و جیغ کشید گوش نده تو کارتو بکن.

پیشنهاد میکنم ب دوروبریاتم چیزی نگی جز شوهرت.

اونا درک نمیکنن و بچست و نمیفهمه ممکنه برچسب بزنن بهش

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
بله من حرکاتشو ب دکتر گفتم گفت خودارضاییه میتونی خودتم تو گوگل بخونی علمیه و خیلی رایجه. بچه برای ...

ببین میشه خصوصی پیام بدی آیدی روبیکاتو بدی من فیلم‌بدم‌ببینی از حرکت دخترم؟

بله

دخترم خودشو مچاله میکنه هب جلو عقب میکنه شکم و باسنشو و دست و‌پاهاشو سیخ میکنه عرق میکنه یوقتا خوابش میبره ولی کاملا هوشیاره ببین اینایی ک‌میگن خودارضایی حالا هرچی اسمش هست تو نت سرچ کردم دخترم حرکتش شبیه حرکات اوناس

الان خوندم دختر من اولش ۶ماهه بود فهمیدم خیلی توپش میکوبید جلوش گفتم بازیه اما بعدش گریه میکرد ...

دختر منم تو‌حالت اون‌فشاربخودش جابجاش میکنم‌گریه میکنه‌میخاد‌همش اون کارو‌بکنه یسری گفتن تشنج دخترم همش ولش کنی یوقتا اونجور میشد و باصدای من واکنش نشون میده نمیذارم جدیدا بکنه حواسشو‌پرت میکنم حالا فعلا امروز بردم ولی فکر کنم‌اشتباه انجام دادم یکبار دیگه‌میگیرم